Cum s-a facut de ras presedintele FRF

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 11:51
5697 citiri
Cum s-a facut de ras presedintele FRF
Foto: FRF

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, s-a facut de ras in cadrul unei emisiuni televizate.

Seful de la Casa Fotbalului a fost rugat sa-i enumere pe componentii "Generatiei de Aur", insa nu a stiut decat cativa dintre jucatorii care au scris istorie pentru fotbalul romanesc in anii '90, anunta SportNews.

Burleanu i-a numit pe Hagi, pe Gica Popescu, Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu, in timp ce despre Jean Vladoiu, in prezent angajat al FRF, si-a amintit ca revenit mai repede din SUA.

Presedintele FRF avea doar 10 ani in 1994, atunci cand elevii "generalului" Iordanescu uimeau lumea in Statele Unite, insa varsta nu poate fi o scuza in conditiile in care ocupa cea mai importanta functie din fotbalul romanesc.

Aceasta gafa de proportii apreciabile alimenteaza discutiile despre lipsa de cultura fotbalistica a numarului 1 de la FRF.

Razvan Burleanu conduce Federatia din luna martie, el castigand detasat alegerile in fata lui Vasile Avram.

Lotul nationalei Romaniei pentru Cupa Mondiala din 1994 a fost format din Prunea, Dan Petrescu, Didi Prodan, Belodedici, Lupescu, Gica Popescu, Dorinel Munteanu, Iulian Chirita, Raducioiu, Gica Hagi, Ilie Dumitrescu, Stelea, Selymes, Mihali, Panduru, Vladoiu, Viorel Moldovan, Galca, Papura, Ovidiu Stanca, Marian Ivan si Fane Preda.

Selectioner era Anghel Iordanescu.

La Cupa Mondiala din 1994, nationala noastra a ajuns pana in sferturile de finala, ratand dramatic o semifinala de vis cu Brazilia.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Burleanu Generatia Aur, #Burleanu FRF nationala, #Generatia Aur Romania 1994 , #Razvan Burleanu