Seful FRF, atac dur la fostul medic al nationalei: Una dintre ultimele relicve de coruptie si amatorism

Marti, 17 Mai 2016, ora 08:22
4627 citiri
Seful FRF, atac dur la fostul medic al nationalei: Una dintre ultimele relicve de coruptie si amatorism
Foto: FRF

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a lansat un atac dur la adresa fostului medic al echipei nationale.

Burleanu sustine ca decizia de a renunta la doctorul Pompiliu Popescu era luata de mai multe luni si il acuza pe acesta de coruptie si de amatorism.

"Domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepita. Dumneavoastra daca ati avea o problema, va duceti la medicul care v-a tratat strabunica acum 30 de ani? Fotbalul modern de astazi, atat din punct de vedere fotbalistic cat si din punct de vedere institutional, solicita inovare, solicita implicare. Sa fii adaptat la ceea ce solicita piata azi. Nu este suficient sa fi lucrat acum 100 de ani intr-un loc ca sa mai continui...

Decizia era oarecum luata la finalul anului trecut. Am zis hai sa mai asteptam datorita unor relatii personale nascute de oameni care s-au tratat la domnul Pompiliu Popescu. Dar am vazut in ceea ce inseamna cantonamentul pentru meciurile cu Spania si Lituania, ce inseamna nervozitatea din jurul echipei nationala. Prezenta sa ar fi fost un minus in continuare pentru echipa nationala. Nu poti sa te duci la un razboi cu oameni care nu-ti aduc o valoare adaugata.

Era una dintre ultimele relicve de coruptie si amatorism la nivel de Federatie!", a spus Razvan Burleanu, citat de DolceSport.

Medicul Pompiliu Popescu a fost indepartat de la echipa nationala dupa un sfert de secol de activitate continua. Oficial, el a ajuns la varsta pensionarii si nu a acceptat oferta FRF de a semna un nou contract.

Totusi, Popescu a sustinut ca a fost dat afara de Burleanu si de selectionerul Anghel Iordanescu.

In replica, FRF a dezvaluit ca a facut economii de aproape 100 de mii de euro dupa ce a schimbat sistemul de achizitie a medicamentelor pe care Pompiliu Popescu ar fi avut monopol pana anul trecut.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Burleanu Pompiliu Popescu FRF, #medic nationala FRF dat afara , #Razvan Burleanu