Antrenorul suspendat pentru blaturi lanseaza acuzatii grave: Cum i-ar fi propus FRF sa opreasca scandalul

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 07:58
3429 citiri
Antrenorul suspendat pentru blaturi lanseaza acuzatii grave: Cum i-ar fi propus FRF sa opreasca scandalul
Foto: Facebook/ Viorel Ion

Antrenorul Viorel Ion, suspendat pentru doi ani deoarece a aranjat mai multe meciuri ale echipei Gloria Buzau pentru pariuri, lanseaza acuzatii grave.

Tehnicianul sustine ca membrii Comisiei de Disciplina a FRF i-ar fi propus in toamna anului trecut sa opreasca intreg scandalul.

Conditia era ca Viorel Ion sa recunoasca faptul ca a pariat pe meciuri de fotbal, el urmand a primi apoi o sanctiune mica, in genul celei lui Marius Sumudica.

"Haideti sa va spun in premiera, voiam s-o tin pana saptamana viitoare, dar o dau acum. Am fost chemat, de fapt avocatul nostru, care se ocupa de caz, i s-a propus de Comisie sa o dea la pace cu noi. De ce? Pentru ca s-a facut prea mare tam-tam pe aceasta tema. Pe 29 octombrie, nu o sa uit ziua asta, e ziua mea de nastere, s-a facut prea mare tam-tam si zice: Nu vorbesti cu Buzaul, cu Vioara sa recunoasca si ei acolo ca au jucat la pariuri, nu ca au trucat meciuri, ca au jucat la pariuri? Vine avocatul si imi zice: Domnul Viorel, ce mi se intampla mie nu mi s-a mai intamplat niciodata. A venit de la Comisie cu propunerea sa acceptati, dam o luna - doua la cinci-sase (jucatori - n.red.), s-a stins cazul cum i-am dat si lui Sumudica, o amenda simbolica de 2.000 lei. S-a stins cazul si gata. La care eu zic: Pai stai sa vorbesc si cu baietii, sa vedem ce se intampla, dar, la un moment dat, zic: Bai, eu m-am saturat de stresul asta, ca il am pe cap si pe creier, si vreau sa ma linistesc sa ne vedem in continuare de fotbal. Accept! Si pe cine sacrific? Ma duc la Bunica, ma duc la Stoicescu, ma duc la astia in varsta, Danita, Marian Rosu si mai urmau inca doi jucatori mai in varsta, zic sa nu expunem copiii astia care stiam ca nu joaca. Da? Si le spun...

Urma sa dea acest verdict, dar in ziua cand eu am fost la Federatie sa batem palma, ma ia gura pe dinainte si anunt pe cineva ca o sa candidez la Primarie... la care imi spune asa: Domnul Viorel, va rog frumos, mai ganditi-va ca o sa ramaneti fara nimic. Domnul Bodescu este prieten cu domnul Ciolacu (Marcel Ciolacu, presedinte PSD Buzau - n.red.) si nu o data masina domnului Bodescu a fost vazuta in fata la PSD. Ca sa intelegeti de ce s-a dat acest verdict la ora 1 noaptea! Sunt cuvintele domnului Bodescu. Daca are curaj si demnitate in el, sa iasa pe post si sa recunoasca acest lucru. Si cu asta v-am dat raspuns", a spus Viorel Ion, potrivit liga2.ro.

Trei antrenori si 14 jucatori ai formatiei Gloria Buzau au fost sanctionati pentru trucarea unor meciuri pentru pariuri.

Sanctiunile totale insumeaza 14 ani si jumatate de suspendare si amenzi in valoare de 960.000 de lei.

Suspendat pentru blaturi, Viorel Ion s-a inscris in cursa pentru fotoliul de primar al Buzaului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#antrenor suspendat blaturi, #Viorel Ion suspendat blaturi, #antrenor blaturi pariuri , #stiri FRF