Christoph Daum, demis de la nationala Romaniei - oficial

Joi, 14 Septembrie 2017, ora 18:51
10993 citiri
Christoph Daum, demis de la nationala Romaniei - oficial
Foto: FRF

Christoph Daum a fost demis joi seara din functia de selectioner al Romaniei, anunta site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Tehnicianul neamt in varsta de 63 de ani, care se afla la carma nationalei tricolore din luna iulie a anului trecut, a acceptat, astfel, sa-si rezilieze intelegerea care expira la sfarsitul acestui an.

Decizia FRF vine dupa ce "tricolorii" au ratat calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor.

Iata mesajul aparut pe site-ul oficial al FRF:

In urma recomandarii Comisiei Tehnice a Federatiei Romane de Fotbal, presedintele Razvan Burleanu si selectionerul Christoph Daum au convenit incetarea colaborarii inaintea ultimelor doua partide din preliminariile CM 2018, cu Kazahstan si Danemarca. Acordul partilor isi va produce efectele dupa validarea acestuia de catre Comitetul Executiv, conform prevederilor statutare in vigoare.

Ceilalti membri ai staff-ului echipei nationale isi vor continua activitatea pana la numirea unui nou selectioner, care va decide asupra noii echipe tehnice.

Federatia Romana de Fotbal ii multumeste domnului Daum pentru colaborarea din ultimele 15 luni. Experienta domniei sale in managementul fotbalului profesionist a fost foarte valoroasa. La echipa nationala au fost impuse standarde inalte in ceea ce priveste metodologia pregatirii fizice, conditiile de pregatire, disciplina sportiva, nutritia, recuperarea medicala, pregatirea mentala, integritatea, comunicarea. Toate aceste elemente sunt absolut necesare pentru obtinerea marilor performante in fotbal. Din pacate, nu au fost suficiente pentru a aduce suporterilor romani bucuria calificarii la Campionatul Mondial din Rusia.

Federatia Romana de Fotbal ii doreste succes domnului Daum in activitatea sa viitoare!

Vezi si:

  • Cu Christoph Daum selectioner, nationala Romaniei a inregistrat doua victorii, trei egaluri si trei infrangeri in meciurile oficiale, ratand astfel calificarea la Campionatul Mondial de din Rusia.

    Rezultatele obtinute de "tricolori" sub comanda lui Daum:

    Romania - Muntenegru 1-1

    Armenia - Romania 0-5

    Kazahstan - Romania 0-0

    Romania - Polonia 0-3

    Romania - Danemarca 0-0

    Polonia - Romania 3-1

    Romania - Armenia 1-0

    Muntenegru - Romania 1-0

    Pe lista Federatiei cu inlocuitori se afla Dan Petrescu, Cosmin Contra, Mircea Rednic si Ioan Andone.

    I.G.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
    CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
    Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
    De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
    De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
    În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
    #Christoph Daum demis, #Christoph Daum reziliere contract , #stiri FRF