Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Prunea dezvaluie cum a ajuns FRF sa ii plateasca jumatate de milion de euro

Luni, 14 Noiembrie 2016, ora 19:37
4809 citiri
Prunea dezvaluie cum a ajuns FRF sa ii plateasca jumatate de milion de euro
Foto: FRF

Florin Prunea a povestit cum a ajuns Federatia Romana de Fotbal sa ii plateasca jumatate de milion de euro dupa ce instanta a stabilit ca a fost concediat ilegal.

Fostul international a marturisit ca FRF avea sansa de a plati mai putin de jumatate din aceasta suma si il arata cu degetul pe Razvan Burleanu.

Prunea sustine ca, inainte de a da Federatia in judecata, ajunsese la un acord cu Burleanu pentru plata esalonata a unor despagubiri in valoare de 220 de mii de euro, insa seful FRF ar fi refuzat sa se tina de cuvant.

"Eu, inainte de a da Federatia in judecata, in momentul in care am fost achitat de Tribunal, am avut o intalnire cu Burleanu, domnul Chivorchian si domnul Bodescu, erau toti trei de fata. Am facut un document in care am reesalonat plata pe doi ani, a drepturilor mele financiare.

Am semnat acel document, domnul presedinte mi-a transmis sa astept putin ca trebuie sa dea un interviu. Am crezut ca voi sta 10 minute, atentie, cu documentul semnat de mine, cu plata pe doi ani, 220.000 de euro. Am asteptat o ora, doua, cand am vazut ca nu vine i-am zis avocatului sa mearga sa faca o hartie ca m-am prezentat la FRF. Am luat un document de la juristul federatiei, pe care dupa au vrut sa-l dea afara, si l-am lasat la domnul secretar general pentru a-l semna Burleanu.

Am plecat de acolo si dupa o saptamana ma trezesc cu o hartie la Iasi, ca de ce nu ma prezint la serviciu. Pai am avut o intalnire cu domnul Burleanu si am stabilit ceva, dar ei nu au mai recunoscut nimic. I-am dat in judecata si a venit decizia definitiva, 280.000 de mii de euro intr-o singura transa. In loc sa plateasca 220.000 si in transe timp de doi ani...", a spus Prunea la DigiSport.

Pe langa cele 280 de mii de euro incasate in vara intr-o singura transa, bani pe care i-ar fi incasat din salariul de la FRF daca nu era concediat, Prunea a mai primit inca 220 de mii de euro, suma ce s-ar fi adunat din plata primelor, a diurnelor sau a bonurilor de masa.

Astfel, FRF i-a platit fostului portar jumatate de milion de euro, desi acesta acceptase sa renunte la proces pentru 220 de mii de euro.

Prunea a fost dat afara de la FRF in vara anului 2009, dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul "mita pentru arbitri". El a contestat concedierea din functia de director al Departamenului de Relatii Internationale si a avut castig de cauza dupa ce, in prealabil, a fost achitat in cazul in care a fost trimis in judecata.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Prunea bani FRF, #Prunea FRF proces, #Prunea dat afara FRF , #stiri FRF