Raluca Sandu si Todd Medina divorteaza

Vineri, 19 Septembrie 2008, ora 08:23
4850 citiri
Raluca Sandu si Todd Medina divorteaza

Moda divorturilor incepe sa ia amploare in ultima perioada, pe lista adaugandu-se si Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, si Todd Medina, care se despart, dupa un mariaj care a durat mai bine de patru ani.

Procesul de divort va incepe peste o luna, cand Raluca Sandu va merge in SUA, informeaza Libertatea, in editia de vineri.

"Ne-am despartit inca din luna mai, moment in care am decis ca fiecare dintre noi sa isi vada de viata lui personala. Suntem si vom ramane mereu prieteni, ne va lega toata viata dragostea pe care i-o purtam lui Tanner. Nu am vrut si nu vrem ca despartirea noastra sa se transforme in prilej de barfe. Tocmai din acest motiv am decis sa facem acest anunt amandoi", au declarat cei doi, pentru Libertatea.

Raluca Sandu si Todd Medina sunt impreuna din ianuarie 2004 si l-au crescut impreuna pe Tanner, fiul lui Todd din prima casatorie.

Desi presa i-a atribuit mereu iubiti extraconjugali, fiica presedintelui FRF dezminte ca divortul ar fi cauzat de o a treia persoana.

"Am inceput impreuna cu o prietena, Mihaela Petrescu, mai multe afaceri si proiecte, atat individuale, cat si comune, care ne ocupa cea mai mare parte a timpului. Nu am timp de altceva. Va spun cu mana pe inima ca momentan nu am un iubit, ci doar prieteni si amici", sustine Raluca.

De ce fac serviciile secrete schimburi de informații
De ce fac serviciile secrete schimburi de informații
Statele Unite au avertizat Rusia cu săptămâni în urmă cu privire la iminența unui atac precum cel care a avut loc pe 22 martie. Când vine vorba de terorism, serviciile secrete trec peste...
Ancheta podului prăbușit din Baltimore ar dura până la 2 ani. Zeci de containere periculoase în apă, unele fisurate
Ancheta podului prăbușit din Baltimore ar dura până la 2 ani. Zeci de containere periculoase în apă, unele fisurate
Autorităţile americane au anunţat că au recuperat rămăşiţele a două persoane care au fost ucise după ce podul Francis Scott Key din Baltimore s-a prăbuşit, marţi, în urma impactului...
#Raluca Sandu, #Todd Medina, #divort, #SUA , #stiri FRF