"Razboi civil" la FRF

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 20:42
2701 citiri
"Razboi civil" la FRF

Federatia Romana de Fotbal este in pragul unui adevarat "razboi civil", vechii si noii angajati aflandu-se "la cutite".

Mircea Sandu, presedintele de onoare al Federatiei, este cel care a recunoscut faptul ca in momentul de fata in FRF exista doua tabere.

"Imi pare rau sa va spun ca datele pe care le am eu la ora actuala nu sunt foarte favorabile unei coabitari. Sunt doua tabere in FRF la ora actuala: fostii angajati, cei de pe vremea mea, si cei de acum. Nu-si vorbesc, susotesc pe la colturi si asa mai departe", a declarat Sandu la DigiSport.

De asemenea, "Nasul" si-a atacat urmasul din fruntea Federatiei, pe Razvan Burleanu, dupa ce acesta a intrat intr-o disputa cu Hagi.

"Gica Hagi este cel mai mare suporter al fotbalului romanesc. Nu mai vorbesc de cariera lui uriasa ca jucator. La un astfel de om, indiferent cine este presedintele FRF, nu poti sa te referi la Hagi asa cum a facut-o Razvan Burleanu.

Niciunul nu avem voie sa ne repezim asa. Toti gresim. Trebuie respectat parul alb, valoarea, si abia cand m-am infipt bine cu picioarele intr-un domeniu de activitate, putem sa vorbim. Aceste probleme trebuie sa-i dea de gandit presedintelui. I-am zis a doua zi dupa castigarea alegerilor: Te rog sa gasesti solutia sa unesti oamenii. Nu s-a intamplat", a adaugat fostul presedinte al FRF.

Conducerea FRF s-a schimbat in urma cu mai mult de o luna, dupa ce Razvan Burleanu a castigat alegerile Federatiei.

Intre angajatii vechi, multi temandu-se ca vor fi dati afara, si cei noi exista un conflict care mocneste si care ar putea izbucni in orice moment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#razboi civil FRF, #conflict angajati FRF, #Hagi Burleanu FRF , #stiri FRF