Scandal inaintea alegerilor de la FRF: "O sa fie circ! Voi protesta!"

Vineri, 06 Aprilie 2018, ora 14:48
4260 citiri
Scandal inaintea alegerilor de la FRF: "O sa fie circ! Voi protesta!"
Foto: FRF

Omul pe care FRF nu l-a lasat sa se inscrie la alegerile din luna aprilie anunta ca va protesta in ziua scrutinului.

Fostul dinamovist sustine ca pe 18 aprilie va merge in fata sediului Federatiei si va protesta alaturi de mai multi prieteni.

"O sa fie circ in sala. Nu am voie inauntru, dar voi fi afara. O sa protesetez. Vin si cu cativa prieteni si o sa scriu cu creta pe asfalt in fata federatiei ca alegerile sunt ilegale, ca sa stie toata lumea", a spus acesta pentru ProSport.

Raducanu a explicat apoi ca va merge inclusiv in instanta pentru a contesta alegerile organizate de FRF, el spunand ca respingerea candidaturii sale ii ofera dreptul de a se adresa tribunalului.

"Sustin in continuare ca alegerile sunt ilegale. Sunt hotarari judecatoresti in care se spune: Comitetul Executiv al FRF nu este validat, adica nu poate lua decizii, deci cum sa convoace Adunarea Generala? Secretarul General ii numeste pe cei din comisii, deci comisia de validare a dosarelor candidatilor pentru postul de presedinte FRF nu e de fapt valida. Pai, daca Radu Visan numeste si el face parte dintr-o structura nerecunoscuta, cum poate numi comisiile?

Hai sa intram in normalitate! De ce a spus Lupescu cand si-a prezentat candidatura: Legalitate! Stia el ceva! Repet, daca e hotarare judecatoreasca definitiva, Comitetul Executiv nu exista. iar, cireasa de pe tort...e Auras Brasoveanu. E condamnat si nu are voie sa ocupe functii in federatii sau alte organizatii. Trebuie sa depun contestatia pana marti la ora 13.00... da nu am cele cinci adeziuni, dar de ce a spus Burleanu ca e nevoie de cinci, cand pe vremea lui Mircea Sandu aveai nevoie doar de una? Bine, nici nu mai conteaza. important e ca eu mi-am castigat calitatea de a-i contesta. Nu am frica, pot sa ma dea si-n judecata, o sa ma lupt cu ei pana la capat", a mai spus Raducanu.

Sorin Raducanu a candidat si la alegerile FRF din 2014, atunci cand nu a fost votat nici macar de clubul care l-a propus.

De aceasta data, Federatia i-a respins candidatura pentru ca nu avea cinci adeziuni din partea unor membri afiliati.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#FRF alegeri 2018, #scandal alegeri FRF, #FRF candidati alegeri , #stiri FRF