Cele mai antipatice personaje din sala de fitness

Marti, 22 Martie 2011, ora 18:09
6207 citiri
Cele mai antipatice personaje din sala de fitness

In zilele noastre, din ce in ce mai multe persoane sunt dornice sa mearga la sala de fitness, atat pentru a avea un corp mai frumos, cat si pentru a fi mai sanatoase. Insa, in acest spatiu, ca in oricare altul, poti intalni diferite tipologii de oameni, unele dintre personaje fiind de-a dreptul dezagreabile, prin felul in care se poarta.

Socialhype.com a scos in evidenta cateva dintre cele mai intalnite:

1. Superficialul

Un barbat care face parte din aceasta tipologie este de regula "un pachet de muschi", petrece opt ore pe zi la sala, foloseste steroizi, vorbeste adesea despre masina lui scumpa, despre felul in care isi aranjeaza parul si despre tipele pe care le-a cucerit. De asemenea, isi face poza in oglinda pentru a arata pe Facebook cat de mult se antreneaza el.

2. Antrenorul exagerat

Cand te duci la sala pentru prima data esti indemnat sa folosesti serviciile unui antrenor. Daca accepti insa, este posibil sa intalnesti unul care te stoarce de energie, torturandu-te cu insistente pentru a face exercitii pana cazi lat.

3. Mondena

Aceasta categorie de personaje descrie o femeie care se crede mondena, insa nu este. Mai tot ce are este roz, de la trening pana la telefon, si lucreaza la aparate folosind cea mai mica intensitate, in timp ce afiseaza o fata plictisita.

4. Cel care transpira in exces

Orice om transpira, este firesc, insa unele persoane par a fi izvoare de transpiratie. Un astfel de barbat lasa aparatul ud dupa ce il foloseste, de parca ar fi purtat un costum special de slabit, desi a fost imbracat in pantaloni scurti si un tricou din bumbac. Mai rau e ca nici nu sterge in urma lui, deoarece nu e constient de cata transpiratie secreta.

5. Ispititorul

Este imposibil sa nu il remarci, deoarece are mai mereu o miscare de sold "ispititoare", iar daca treci pe langa el atunci cand face intinderi sau alte exercitii iti arunca o privire "dulce", careia cu greu ii "rezisti".

6. Pitipoanca

Poarta pantaloni foarte stransi, abdomenul ii este la vedere, are silicoane pe care de asemenea le lasa cat mai mult la vedere, poarta o "tona" de machiaj si are parul aranjat de parca ar fi iesit de la coafor.

7. Parosul

Acesta pare sa nu fi auzit, daca nu de epilare, macar de un tricou care sa-i acopere spatele paros. Picaturile de transpiratie raman prinse de fire de parc-ar fi roua pe iarba. S-a zis cu gustarea de dupa sala!

8. Incapatanatul

Sa te uiti cum bratele lui slabe incearca sa ridice o ditamai greutatea te doare pe tine mai mult decat il doare pe el si intotdeauna arata ciudat intre ceilalti, cu totii mult mai bine facuti. In plus, transpira atat de mult incat adesea ii aluneca ochelarii de pe nas.

9. Personajul care trece prin criza (barbatului) de varsta mijlocie

Are in jur de 40 de ani si incearca sa tina pasul cu cei de 20. El incearca sa le arate acestora nu numai ca era mai bun ca ei la varsta lor, dar si ca se descurca inca si acum destul de bine. De asemenea, ii place sa creada ca toate femeile din sala il doresc.

10. Maniaca

Aceasta femeie nu vine la sala pentru a da jos kilogramele in plus, pentru a-si tonifia corpul sau pentru a socializa. Ea vine pentru a arde caloriile pe care le-a acumulat mancand o maslina si o frunza de salata verde.

11. Orientala

Aceasta este de obicei adepta a budismului si incearca mai mereu sa-i convinga pe ceilalti sa respinga idealurile societatii occidentale, sustinand ca acestea pot afecta nirvana. E o prezenta mai rara, deloc intalnita in salile "de cartier".

12. Modernul

Acesta vine in pantaloni foarte stramti la sala si asculta muzica tehno ciudata in casti, dand din cap in ritmurile pe care le aude. Cand treci pe langa el esti "dat pe spate" de parfumul pe care il foloseste din belsug.

13. Experimentata

Femeia care face parte din aceasta tipologie este atat de apetisanta incat arata mai bine decat multe dintre tinerele de la sala, desi are mai multi ani in plus. Insa, ca sa isi mentina aspectul sexy trebuie sa munceasca mai mult, pentru ca acum corpul nu mai este ca la tinerete. Este cel mai probabil proaspat divortata si sta "la panda" pentru a "prinde" un alt barbat.

14. Durul

Acesta este mai mereu nervos si furios, si intotdeauna are ceva de demonstrat. Cand ridica greutati, trebuie sa o faca in asa fel incat sa fie sigur ca il observa toti, pentru ca acestia sa-si dea seama ca nimeni nu poate ridica mai mult ca el.

15. Spionul

El sta intotdeauna mai mult decat oricine la sala, pentru ca vrea sa afle cat mai multe si sa stie cat mai multe despre ce se intampla pe acolo. Pare ca vrea sa foloseasca aparatul pe care tu il folosesti, dar, in loc sa te intrebe politicos cat mai ai de lucru, se asaza la celelalte din apropierea ta, si, cand pleci, il ocupa in timp record.

16. Nudistul

Acesta nu are nicio rusine in a se afisa in ipostaze cat mai intime, iar in vestiar se plimba chiar si complet gol.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#sala fitness, #tipologii personaje sala fitness, #personaje antipatice sala fitness, #cine merge sala fitness , #amuzant