Crezi ca ai avut o nunta ingrozitoare? Esti in stare sa pariezi? (Video)

Duminica, 30 Noiembrie 2014, ora 18:11
6900 citiri
Crezi ca ai avut o nunta ingrozitoare? Esti in stare sa pariezi? (Video)
Foto: YouTube

Ziua nuntii trebuie sa fie speciala, si de obicei este, insa se intampla si sa fie memorabila ca urmare a ghinionului care o intovaraseste.

Fie ca e vorba despre o cazatura magistrala sau de o gafa enorma a cuiva, ea ramane in istorie.

Daca erai convins ca nunta ta a fost un dezastru, priveste inregistrarile de mai jos. Iar daca nunta ta inca nu a avut loc, iata doar cateva dintre cele ce se pot intampla, Internetul fiind extrem de darnic la acest capitol, conform Ranker.

Intai de toate, asigura-te ca ceremonia de la biserica nu e prea lunga. Nu de alta, dar cineva ar putea adormi in picioare, pentru ca apoi sa cada, intreaga atentie mutandu-se asupra lui.

Mare grija, daca nunta are loc intr-un cort, ca nu cumva cuiva sa-i vina ideea de a dansa la bara, folosind unul dintre stalpii de sustinere. Totul se poate prabusi, la propriu.

Poti avea, de asemeni, ghinionul ca la nunta ta sa ai un DJ nu doar nepriceput, care sa schimbe melodia cu una oarecum trista exact in momentul in care lumea se distra mai bine, ci si prost crescut, care sa bata ritmul piesei pe pieptul vreunei nuntase, lasandu-i pe toti perplecsi.

Cei mai ghinionisti oameni de pe planeta (Galerie foto)

Dupa ce 5,4 milioane de oameni au privit clipul, compatimind victima DJ-ului, Funny or die chiar a realizat o parodie, in care aceasta e razbunata.

Pare o idee buna ca la o nunta sa existe niste cockteiluri in flacari. Cine ar trebui sa le duca invitatilor? Bineinteles, persoana cu cea mai inflamabila rochie de nunta: mireasa.

Ce se poate intampla? Ce e mai rau: o mireasa in flacari, nuntasii sa ramana la bustul gol, incercand sa stinga cu tricourile rochia arzand a ghinionistei mirese.

Luna de miere ratata - 7 povesti ale ghinionistilor (Galerie foto)

Chiar cavalerul de onoare poate fi cel care sa strice nunta, mai ales daca in incercarea sa de a aduce inelele se dezechilibreaza, cade peste mireasa si preot, toti aflandu-se pe o rampa, deasupra piscinei.

Te vei bucura insa sa afli ca e un trailer de film ("Chloe and Keith's Wedding"), cu o campanie de marketing virala. Chiar si asa, astfel de lucruri se intampla si in realitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#mirese ghinioniste, #nunti esec video, #nunti dezastruoase, #gafe nunta, #nunti dezastru video , #amuzant
Comentarii