In ce conditii poti fi gigolo in Germania si alte legi ilare

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 14:42
11905 citiri
In ce conditii poti fi gigolo in Germania si alte legi ilare
Foto: Arhiva

In lume exista foarte multe legi iar nenumarate experimente ciudate au loc zi de zi. In urmatoarele randuri va vom prezenta doua noi directive legale valabile in Germania si un experiment neobisnuit efectuat in Danemarca. Imaginatia umana este nelimitata...

Judecatoria regionala din orasul german Koln a transmis public un mesaj extrem de important, prin care femeilor le este permis sa apara la locul de munca cu unghiile lacuite in diferite culori.

Pana in prezent culoarea putea fi doar una, iar judecatorul a considerat ca acest lucru poate crea discrimari de gen in fata reprezentantilor celuilalt sex, care pot veni la serviciu cu unghiile colorate dupa cum vor ei, scrie Deutsche Welle.

In culorile curcubeului

Barbatii au primit, de asemenea, un bonus de la instanta care a considerat ca, de-acum incolo, masculii isi pot vopsi parul in orice culoare doresc. Pana in prezent legea permitea ca parul sa fie vopsit doar in culori cat mai apropiate de nuantele naturale cunoscute.

Astfel, culori de genul portocaliu, albastru sau verde erau impotriva legii. De-acum inainte, oricine isi poate colora viata dupa cum ii pofteste inima si e liber sa apara la serviciu chiar si vopsit in toate culorile curcubeului.

Lucrezi la stat, n-ai voie sa fii gigolo

Ce nu face un om pentru a castiga ceva bani in plus. In conformitate cu o noua lege, in Germania orice functionar care lucreaza in serviciul public poate fi concediat fara preaviz daca in timpul liber munceste ca gigolo.

Concedierea poate avea loc numai in conditiile in care functionarul invoca plata prea mica a primului loc de munca in comparatie cu slujba "after work". Deci, daca cel in cauza argumenteaza ca are foarte mult timp liber, cunoaste foarte multe fete si este extrem de multumit de slujba de la stat, nu poate fi concediat.

Al treilea caz prezentat este legat de convingerile danezilor fata de consumul de alcool. Locatie: spitalul din orasul Hillerod. Mai multi medici stau cu talpile in ligheane pline cu vodca, urmarindu-se atent unul pe celalalt. Reactiile fiecaruia sunt apoi inregistrate, iar organismul este monitorizat permanent de catre alti colegi, bineinteles in numele stiintei.

Experimentul este desfasurat pentru verificarea unei legende urbane conform careia un om poate absorbi alcool si prin intermediul talpilor. In opinia multor danezi, alcoolul nu numai ca se absoarbe prin talpi, dar are si efecte miraculoase.

Rezultatul acestui experiment poate fi citit in revista British Medical Journal. Trei medici, cu o medie de varsta de 32 de ani, isi afunda degetele de la picioare timp de trei ore intr-un vas plin cu doi litri de vodca.

Masuratorile cantitatilor de alcool, care se presupune ca s-ar acumula in organism, sunt efectuate la fiecare jumatate de ora. Rezultatele au provocat dezamagire printre danezi. Mitul ramane mit. Daca rezultatele ar fi fost putin diferite, sigur s-ar fi mers mai departe cu experimente in care, in loc de vodca, s-ar fi folosit vin fiert sau bere.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#legi ciudate Germania, #alcool experiment vodca, #legi experimente ciudate, #Germania Danemarca , #amuzant