Lucruri amuzante pe care le crede un om din cinci

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 14:38
4544 citiri
Lucruri amuzante pe care le crede un om din cinci
Foto: windows2universe.org

Dupa ce, in mod surprinzator, Marine Le Pen a obtinut aproape 20% dintre voturile exprimate in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, trebuie spus ca unul din cinci oameni crede lucruri amuzante despre lumea inconjuratoare.

New Europe Online scrie despre cele cinci lucruri amuzante pe care un om din cinci le considera a fi adevarate despre in care traim.

1. Extraterestrii se afla pe Pamant. Un studiu realizat pe 23.000 de persoane, din 22 de tari, a aratat ca 20% dintre acestia cred ca "fiintele extraterestre au venit pe Pamant si merg printre noi, in comunitatile noastre, deghizate in oameni".

In tari precum India sau China, procentul celor care cred acest lucru s-a ridicat pana peste 40%, in timp ce occidentalii sunt ceva mai realisti, belgienii si olandezii fiind convinsi de existenta extraterestrilor printre noi doar in proportie de 8%.

2. Unul din cinci britanici a vizitat un clarvazator pentru a incerca sa contacteze spiritul Printesei Diana, potrivit unui alt studiu.

3. O cincime dintre americani crede ca presedintele Barack Obama este musulman. Cei mai multi dintre ei au luat aceasta informatie "din presa".

4. Un alt studiu britanic arata ca 20% dintre locuitorii Regatului Unit sunt mult mai confuzi in legatura cu tara lor decat oricine altcineva.

Astfel, unul din cinci britanici nu a putut numi Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord drept cele patru parti ale Marii Britanii.

In plus, 20% dintre respondenti cred ca Stonehenge se afla in afara tarii, nu insa si Muntele Everest, despre care sunt convinsi ca se afla in tara lor.

5. In Statele Unite ale Americii, un american din cinci este de parere ca aselenizarea a fost o farsa, iar 20% dintre britanici cred ca sabiile laser din Star Wars sunt reale. In plus, ceva mai putini britanici sunt convinsi ca pot vedea gravitatia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#mituri larg raspandite, #existenta extraterestri, #idei preconcepute americani, #Obama musulman, #Everest Marea Britanie, #contactare spirit Printesa Diana , #amuzant
Comentarii