Un koala a oprit un grup de ciclisti in Australia, pentru a primi apa (Video)

Sambata, 28 Decembrie 2019, ora 17:26
12162 citiri
Un koala a oprit un grup de ciclisti in Australia, pentru a primi apa (Video)
Foto: Instagram/bikebug2019

Un koala insetat, pe fondul temperaturilor de 40 de grade Celsius din sudul Australiei, s-a apropiat de un grup de ciclisti si a baut apa din toate sticlele care i-au fost oferite, relateaza sambata DPA care citeaza media australiene.

Ciclistii aflati in apropiere de Adelaide au observat exemplarul de koala care statea in mijlocul drumului, iar cand au oprit acesta s-a apropiat de ei si a parut sa ceara apa, dupa cum a povestit vineri pentru 7news.com Anna Heusler.

"Evident, am oprit pentru ca voiam sa-l mutam din drum", a spus ea. "Eu am oprit bicicleta, iar el a venit la mine - foarte repede pentru un koala - si in timp ce i-am dat sa bea din toate sticlele noastre cu apa, s-a urcat pe bicicleta mea. Niciunul dintre noi nu a mai vazut asa ceva", a adaugat Heusler.

O inregistrare video publicata de Heusler pe contul sau de Instagram (@bikebug2019) a fost vizualizata pana sambata de peste 100.000 de ori.

Vezi aceasta postare pe Instagram

There were about a dozen cyclists around me watching this (all men) and several commented that it was genuinely the best thing they've witnessed. What a truly wonderful experience. Check out my previous posts this morning for explanation.::: #cyclingtips #cycling #roadcycling #roadbike #roadbikelife #lifeonabike #travelbybike #cyclingphotography #cycleshots #rideyourbike #instacycle #veloclub #cyclinglife #fromwhereride #switchbacks #roadslikethese #cyclingpassion #cyclingworld #whenindoubtpedalitout #womenonbikes #womenriders @cyclingtips @veloclub.cc @iamspecialized @iamspecialized_wmn @womenridebikes #rideadelaide #radelaide #adelaide #adelaidehills #southaustralia #koala #koalabear #koalabears #australia

O postare distribuita de Lulu (@bikebug2019) pe

Incendiile de vegetatie care au devastat Australia de Sud si coasta de est a continentului in ultimele trei luni s-au soldat cu moartea a cel putin 2.000 de exemplare de koala, conform datelor prezentate la inceputul lunii decembrie in Parlament. Animalele au murit fie in incendii, fie din cauza infometarii si a deshidratarii rezultate, dupa cum a declarat la acea vreme activistul de mediu si totodata presedintele North East Forest Alliance (NEFA), Dailan Pugh.

Directorul Total Environment Centre, Jeff Angel, a avertizat ca supravietuirea koala este la nivel de situatie de urgenta din cauza incendiilor de padure. "Cerem Guvernului sa faca mai mult si rapid", a declarat el sambata pentru News Ltd.

Ministrul Mediului din Australia, Sussan Ley, a declarat ca pana la 30 de procente dintre exemplarele de koala din regiunile afectate de incendii din statul New South Wales au pierit.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#koala insetat grup ciclisti Australia, #koala oprit grup ciclisti Australia , #animale haioase