Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bancul zilei - Incepe-ti ziua zambind cu Ziare.com!

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 09:51
6161 citiri
Bancul zilei - Incepe-ti ziua zambind cu Ziare.com!
Foto: Ziare.com

Un preot se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire. Pe langa masa de adio, enoriasii s-au gandit sa-i faca si un cadou. Ca peste tot, a fost invitat si un politician sa spuna cateva cuvinte si sa-i inmaneze cadoul. Dar ca toti politicienii, a intarziat, si atunci parintele s-a gandit sa umple timpul cu un discurs:

- Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am facut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gandit ca am fost trimis intr-un loc teribil, deoarece primul care s-a spovedit mi-a marturisit ca furase un televizor, ca le-a furat banii parintilor, ca a mai furat si la locul de munca, pe langa faptul ca avea o aventura sexuala cu sotia sefului si multe altele.

Am ramas inmarmurit, stupefiat si foarte speriat! Dar, dupa aceea, am cunoscut lume care nu semana deloc cu acest individ. Mai mult, pot sa spun ca a fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credinciosi si ca am trait aici ani minunati!

In acel moment soseste si politicianul, asa ca l-au chemat repede sa ia cuvantul. Dupa ce s-a scuzat pentru intarziere, a inceput astfel:

- Niciodata n-am sa uit cand a venit parintele in parohie. De fapt, am avut onoarea sa fiu primul care s-a spovedit la el.

Bancul Zilei: De ce e sunată o bază militară
Bancul Zilei: De ce e sunată o bază militară
De ce e sunată o bază militară: - Alo, Baza? Vă sun în privința casei. - Mă scuzați, aici e Baza de Rachete Antiaeriene, nu ați nimerit unde trebuie. - Nu, nu, voi nu ați nimerit...
Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Doi vecini Ia telefon: - Ce faci, Ioane? - Bine. În Maldive! - În Maldive? Ce faci acolo? - Vacanță, distracție. Mai o plajă, mai un cocktail, mai un sushi. Tu? - Eu în...
#bancul zilei, #bancul Zilei Ziarecom, #bancurile zilei, #bancuri glume, #colectie de bancuri , #bancuri