Ce faci de Valentine's daca ai o relatie cu un coleg de serviciu?

Miercuri, 13 Februarie 2008, ora 14:24
2158 citiri
Ce faci de Valentine's daca ai o relatie cu un coleg de serviciu?

Ziua Indragostitilor poate afecta grav relatia pe care o persoana o are cu un coleg de serviciu. Este opinia Barbarei Pachter, una dintre cele mai mari experte din lume in ceea ce priveste comportamentul in afaceri. Potrivit acesteia, de Valentine's Day cele/cei care au un/o iubit/a la serviciu au obiceiul sa lase garda jos si chiar sa-si manifeste dragostea de fata cu ceilalti colegi, lucru care ar putea afecta grav situatia, mai ales ca cele mai multe firme dezaproba relatiile intre colegi.

Astfel, pentru a evita orice problema, Barbara afirma ca a exista cateva mici reguli pentru ca indragostitii sa incheie cu bine Ziua Indragostitilor.

1. Pastrati relatia privata - chiar daca este Valentine's Day, nu inseamna ca poti incepe sa te manifesti ca atare si sa-ti afisezi dragostea.

2. Fara dovezi de iubire - orice contact fizic (tinut de mana, sarut sau chiar sex) este interzis la birou. Mai mult, potrivit studiilor, cei mai multi sunt prinsi si... dati .

3. Trimiteti orice cadou sau floare, acasa, nu la serviciu - colegii ar putea vedea "atentia" si , evident ar intreba de la cine? Situatia nu va fi, in nici un caz, placuta.

4. Fara e-mail - evitati sa trimiteti orice fel de e-mail personal iubitului/ iubitei, mai ales de pe adresa de la serviciu.

5. Seful/a nu ar trebui, in nici un caz, sa fie iubitul/a de la serviciu. Barbara subliniaza ca este de evitat ca unul dintre parteneri sa fie seful altuia, deoarece acest lucru ar ingreuna si mai mult relatia, si asa greu de intretinut.

6. Nu dansati prea aproape, nu folosit limbaj seducator si nu beti prea mult, daca luati parte la o petrecere organizata la firma cu ocazia Zilei Indragostitilor.

Potrivit Barbarei Pachter, daca toate cele sase reguli sunt indeplinite, atunci Valentine's Day va decurge fara probleme, ba chiar, cine stie, se poate termina intr-un mod cat mai placut.

Ortodocşii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă. Ce se face în această zi, conform tradiției populare
Ortodocşii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă. Ce se face în această zi, conform tradiției populare
Ortodocşii îl sărbătoresc marţi, 23 aprilie, pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă. Sfântul Gheorghe este unul dintre cei mai iubiţi sfinţi din calendarul ortodox,...
Horoscop zilnic. Duminică, 21 aprilie. Zodia cu cel mai mult noroc în dragoste
Horoscop zilnic. Duminică, 21 aprilie. Zodia cu cel mai mult noroc în dragoste
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Situația ta...
#valentine, #Cadouri, #sarbatoare, #relatii, #servici , #bancuri