Legi ciudate despre sex

Sambata, 26 Aprilie 2008, ora 15:05
19730 citiri
Legi ciudate despre sex

Toata lumea stie ca sexul nu este cu nimic diferit, din punct de vedere biochimic, cu mancatul unei cantitati mari de ciocolata. Se mai spune ca barbatii s-ar gandi de sapte ori pe secunda la sex, iar in medie, in fiecare zi, se desfasoara 120 de milioane de activitati de natura sexuala. Este interesant de aflat cati dintre participantii la ele incalca legi de care probabil nici nu au habar.

Cum taie capul de jos capul de sus

De exemplu, nu multa lume stie ca in Indonezia, masturbarea se pedepseste cu taierea capului. Cel de sus. Si mai ciudat, in Liban, barbatii au voie sa faca sex cu animale, atata timp cat acestea sunt femele. Daca prevederea se incalca, zboara si aici capul. Tot cel de sus.

Exista o lege recunoscuta in Orientul Mijlociu, care spune ca "dupa intretinerea de relatii sexuale cu un miel, este un pacat mortal sa i se manance carnea".

Musulmanilor nu li se permite sa priveasca direct organele genitale ale decedatilor. Astfel, cele rusinoase sunt acoperite in permanenta cu o caramida sau cu o bucata de lemn.

In Guam, se practica un job care pentru multi ar parea cel putin atragator. Exista barbati care traverseaza tara si dezvirgineaza tinere fete, care platesc pentru privilegiul de a face sex pentru prima oara. Motivul? In Guam, legea interzice tinerelor sa se marite daca sunt fecioare.

In Santa Cruz, Bolivia, este ilegal ca un barbat sa faca sex cu o mama si cu fiica acesteia in acelasi timp.

Crime pasionale

In Hong Kong, o sotie inselata poate sa isi omoare sotul, atata timp cat o face folosindu-si doar mainile. Pe de alta parte, amanta sotului poate fi ucisa in orice fel.

In antichitate, barbatii greci care erau infideli erau pedepsiti cateodata prin taierea parului genital si mai mult, li se introducea in anus o ridichie mare.

In Liverpool, Marea Britanie, vanzatoarele pot sa lucreze topless, dar doar in magazine unde se vand pesti exotici.

Legile lui Murphy despre sex

1. Sexul ocupa cel mai putin timp si determina cele mai multe conflicte.

2. Singurul remediu pentru sex este mai mult sex.

3. Sexul este ca zapada, nu stii niciodata cati centimetri va avea si cat va dura.

4. Virginitatea poate fi vindecata.

5. Inainte de a gasi Printul, trebuie sa saruti multe broaste.

6. Exista lucruri mai bune si lucruri mai proaste decat sexul, dar niciunul nu suporta comparatie.

7. O femeie nu uita niciodata barbatul pe care l-ar fi putut avea, iar un barbat nu uita niciodata femeile pe care nu le-a putut avea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prima țară europeană care a legalizat schimbarea sexului reduce vârsta de la care se poate face intervenția la 16 ani
Prima țară europeană care a legalizat schimbarea sexului reduce vârsta de la care se poate face intervenția la 16 ani
Parlamentul Suediei a adoptat o lege care reduce vârsta minimă pentru schimbarea legală a sexului de la 18 la 16 ani şi facilitează accesul la intervenţii chirurgicale. Legea a fost...
Violența domestică a devenit infracțiune în Kazahstan. Ce pedepse riscă agresorii
Violența domestică a devenit infracțiune în Kazahstan. Ce pedepse riscă agresorii
Violenţa domestică împotriva femeilor şi a copiilor a devenit infracţiune în Kazahstan, după ce preşedintele Kasîm-Jomart Tokaiev a semnat luni o nouă lege, relatează marţi, 16 aprilie,...
#sex, #cuplu, #lege, #ciudat, #Murhy, #adulter, #masturbare , #bancuri