Luat ostatic de prieteni drept cadou de ziua lui

Sambata, 09 Februarie 2008, ora 11:35
1922 citiri
Luat ostatic de prieteni drept cadou de ziua lui

Managerul Tony Sharp a avut parte de momente cu adevarat greu de uitat oferite ca o mica razbunare rautacioasa chiar de prietenii lui. Fiindca ziua de nastere este un eveniment pe care nimeni nu vrea sa-l uite, unul din prietenii lui Sharp a pus la calea planul unei false rapiri, scrie Gandul in pagina electronica.

Sharp, angajat al unei banci fost capturat dupa ce colegul care il transporta cu masina spre locul de munca s-a oprit la o benzinarie. In timp ce citea un sms fluviu, parte din plan, sarbatoritul a fost sechestrat de mai multi barbati, 12 colegi de munca de-ai lui Sharp, plus prietenul managerului Les Allen, care a planificat rapirea pentru a razbuna o farsa din anul trecut.

Allen a declarat ca a avertizat politia de planurile sale, dar politistii din zona au precizat ca nu au cunostinta de vreun astfel de incident si au avertizat asupra oricarei "glume" in care se utilizeaza arme false.

Cand a fost luat pe sus de doi dintre atacatori, Sharp chiar s-a temut ca i-a sosit ceasul. Agresorii i-au pus pe cap o fata de perna si l-au dus in gara din Penzance. La un moment dat, i-au ordonat sa coboare din masina. Desi a auzit zgomot de aparate foto, barbatul a crezut sa i se fac poze pentru ca agresorii sa dovedeasca familiei si bancii ca il tin ostatic.

Cand i-a scos fata de perna de pe cap, "rapitorii", adica Allen si ceilalti,nu s-au mai putut abtine si au inceput sa rada.

Ulterior, Sharp a marturisit ca s-a gandit serios ca va muri, s-a gandit la familia sa, vorbind in continuu despre cei trei baieti ai sai. Pana cand, printre hohote de ras, a auzit: "La Multi Ani, Sharpy!".

Se pare ca Allen a planuit razbunarea inca de anul trecut, de la propria sa aniversare, cand Sharp a facut rost de o poza a sa iesind din dus, a facut-o ditamai posterul pe care l-a agatat de un pod. Intamplator, podul se afla langa casa lui Allen asa ca toti vecinii au putut admira fotografia.

Momentul dulcii razbunari a fost ziua de nastere a lui Sharp, cand Allen i-a demonstrat lui Sharp ca "orice nas isi gaseste nasul".

Noi probleme grave descoperite la mașinile electrice. Mii de autoturisme, chemate urgent în service
Noi probleme grave descoperite la mașinile electrice. Mii de autoturisme, chemate urgent în service
Mașinile electrice ale lui Elon Musk se confruntă cu noi probleme. 3.878 de vehicule Cybertruck au fost rechemate în service, pentru a repara pedala de accelerație. Potrivit oficialilor...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#ostatic, #sarbatorit, #zi de nastere, #colegi, #masina, #rapit , #bancuri