Replici amuzante auzite de femeile insarcinate

Duminica, 03 Mai 2009, ora 16:09
21625 citiri
Replici amuzante auzite de femeile insarcinate

Daca ai fost insarcinata, probabil stii ca acesta este unul dintre acele momente cand ai de-a face cu tot ce e ...altfel in oameni. Daca unii fac remarci mai mult sau mai putin amuzante, in cazul altora nimic altceva decat rautatea iese la suprafata.

Ivillage le-a adunat pe cele trimise de cititori, realizand un top 9. Intotdeauna trebuie sa existe loc si pentru experienta personala!

1. O femeie la piscina i-a spus alteia, insarcinata: "Probabil ca vei avea o fetita. Se spune ca fetitele fura frumusetea mamei".

2. Cand a anuntat ca este gravida, socrul i-a spus: "Era si timpul, ne intrebam daca nu cumva aveai nevoie de un curs de biologie!". Asta, desi - dupa cum povesteste femeia - cuplul incerca de un an sa aiba urmasi, iar femeia facea tratament de fertilitate de sase luni.

3. O femeie gravida, care tocmai vroia sa intre intr-un magazin, in acelasi timp cu un curier care ducea in maini un pachet, a auzit de partea acestuia: "Dupa tine, pachetul tau e mai mare decat al meu!".

4. O femeie in varsta care trecea pe langa o alta, tanara si gravida, scutura din cap dezaprobator si ii spune celei din urma: "Voi, fetele tinere, ar trebui sa stiti ca mai sunt si alte lucruri de facut iarna, in asa fel incat sa nu ajungeti in aceasta situatie!".

Asta, in conditiile in care tanara gravida avea 25 de ani si era de trei ani casatorita. Cat despre "situatie", aceasta aparuse ca o "binecuvantare", dupa cum s-a exprimat viitoarea mamica.

5. O alta gravida a povestit ca nora ei i-ar fi spus ca, daca intra in travaliu de Craciun, n-are incotro si va fi nevoita sa pierda acest moment, pentru ca e vremea reducerilor la mall.

6. Unei femei insarcinate, socrul i-a spus: "Femeile adevarate n-au nevoie de calmante in timpul travaliului". Raspunsul prompt al viitoarei mamici a fost: "Barbatii adevarati stiu cand sa-si tina gura!".

7. O alta gravida povesteste ca tocmai iesise din dus cand sotul i-a spus ca arata ca o femela urangutan care sta sa fete. Degeaba a incercat sa dreaga busuiocul apoi, spunand ca nu a spus-o in sens rau. Cum ar fi putut fi spus asa ceva in sens bun?, se intreaba sotia, care intre timp a trecut peste moment.

8. Intr-o dimineata, cand se afla in cea de-a 20-a saptamana de sarcina si era programata la ultrasunete, o femeie - pe atunci gravida - povesteste ca a facut imprudenta de a-i spune asta unei colege de munca, fiind mult prea stresata apropiata consultatie. Colega de serviciu s-a apucat, insa, sa-i povesteasca despre avortul suferit in urma cu 17 ani.

9. Intr-una dintre zilele in care se lupta din greu cu greturile matinale, unei femei insarcinate i s-a spus, la birou, ca nu i-ar placea sa fie vazuta cu ea, la felul in care arata. Intr-o alta zi, aceeasi colega a intrebat-o daca se mai oboseste sa se pieptene, pentru ca arata ca si cum tocmai ar fi terminat o repriza de sex in parcare.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#replici amuzante gravide, #insarcinate replici rautacioase , #bancuri