Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai bizare lucruri gasite in camere de hotel

Miercuri, 26 Iunie 2013, ora 08:12
4006 citiri
Cele mai bizare lucruri gasite in camere de hotel
Foto: Huffington Post

Un utilizator al site-ului Reddit a avut ideea nastrusnica sa intrebe personalul unor hoteluri care a fost cel mai bizar lucru pe care clientii l-au lasat dupa ce au parasit camerele inchiriate.

In doar 24 de ore, intrebarea a primit mai mult de 5.880 de raspunsuri mergand de la descoperiri stranii pana la surprize placute. Printre descoperirile cele mai surprinzatoare se afla un platou cu branza frantuzeasca (gasit sub un pat) si o capra imbracata ca Abraham Lincoln.

Huffington Post ne prezinta cateva exemple de ciudatenii gasite in camere de hoteluri.

Branza

"Am gasit un platou cu branza frantuzeasca sub pat", isi aminteste utilizatorul feedmeyourspaghetti.

O papusa gonflabila

"Un client obisnuia sa se cazeze la hotel cel putin o noapte pe saptamana si cerea mereu aceeasi camera", explica Lancerman. "S-a dovedit ca el ascundea o papusa gonflabila sub saltea".

Salata

"Cel mai nebunesc lucru pe care l-am gasit a fost un caiet pe care scria: 'De ce imi place salata' si care avea 40-80 de pagini in care descria salata ca fiind formidabila", povesteste Shane McDeath. "S-ar putea spune ca de ani buni omul scrisese pe acest carnetel".

Pisici

"Pisici. Pisici peste tot. Si 100 de dolari (drept comision) cu urmatoarea notita: 'multumesc pentru ca aveti grija de aceste micute, ma voi intoarce peste o saptamana'", povesteste utilizatorul Camel-Dick, adaugand: "Nu s-a mai intors niciodata".

Bani

"Am verificat o camera goala a carei usa fusese lasata larg deschisa", povesteste Backw00ds. "Pe masa, era o geanta cu 20.000 de dolari cash".

O capra

"Eu am gasit o capra imbracata in Abraham Lincoln", isi aminteste bluepaul. "Am mers sa fac curatenie in camera, cu putina teama, deoarece clientii erau acolo pentru o petrecere a burlacilor si am gasit o capra. Nu stiu cum au adus-o ei acolo, in orice caz, am avut de spus o poveste pentru o lunga perioada.

Mancare in seif

"Un client ne-a spus ca nu mai functioneaza cuptorul sau cu microunde. Cand m-am dus in camera, am descoperit o farfurie cu mancare pusa in seif", explica BurgelBoy.

Rate

"Clientii ne-au spus ca mama ratelor era moarta si ca ei au inceput sa aiba grija de ele", povesteste saalsa_shark. "Le-am pastrat intr-un birou pana ce va veni cineva sa le recupereze".

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#intamplari amuzante hotel, #lucruri pierdute hotel, #povesti camera hotel , #bizar