Cele mai ciudate morti: De la sufocarea cu tampoane, la parasutistul care si-a uitat parasuta

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 21:48
28944 citiri
Cele mai ciudate morti: De la sufocarea cu tampoane, la parasutistul care si-a uitat parasuta
Foto: abc.net.au

De-a lungul timpului, au existat morti foarte bizare, iar lista acestora continua sa creasca in fiecare an.

The Mirror a facut o lista cu morti de-a dreptul stupide. Printre cele mai ciudate decese se regaseste si moartea unui barbat care si-a pus tampoane in nas, ca sa nu mai sforaie, sau un vanator care s-a sufocat in timp ce-si pandea prada.

Stephen Whinfrey a murit dupa ce a ramas captiv... in ascunzisul unui iepure. Vanatorul a urmarit un iepure pana in vizuina. Ca sa verifice daca animalul se mai afla inauntru, si-a bagat capul in gaura. A ramas blocat si a murit sufocat. O ancheta a relevat ca Stephen Whinfrey iesise la vanatore doar cu cainele sau si se pare ca bause ceva inainte, astfel ca judecata i-a fost afectata de alcoolul de la bord.

Chef Peng Fan din Foshan, China de Sud, a fost muscat de o cobra, careia ii taiase capul cu 20 de minute mai devreme. Fan a pus capul deoparte, in timp ce a pregatit cealalta parte a cobrei pentru a gati o supa. Politia a declarat ca a fost un caz "extrem de neobisnuit".

Mark Gleeson sforaia, asa ca s-a gandit la o metoda inedita pentru a-si rezolva problema. Si-a infipt doua tampoane in nari, inainte de a merge la culcare. Americanul de 26 de ani nu a ales cea mai potrivita solutie, pentru ca a murit sufocat.

Edward Archbold, un american de 32 de ani din Florida, a castigat un concurs de infulecat gandaci si rame. Bucuria sa nu a durat insa mult, pentru ca s-a inecat cu o insecta si a murit.

Brad Davis, un tanar de 33 de ani, a reusit sa il omoare pe Denver St Clair, tatal sau vitreg de 58 de ani, dupa ce i-a scos lenjeria intima din pantaloni si i-a intins-o pana in jurul capului. Jocul umilitor este practicat inseosebi de copii.

In 1983, un caine a cazut de la fereastra, dintr-un apartament de la etajul 13, din Buenos Aires. Animalul a cazut peste o pensionara, care a murit pe loc. O a doua femeie, in varsta de 75 de ani, care venise sa caste ochii la tragedie, a murit calcata de autobuz.

Ivan McGuire, de profesie parasutist, a decis intr-o zi din 1988 sa isi filmeze saritura de la inaltimea de 3.000 de metri. Si-a luat camera si a sarit. In cadere, si-a dat seama insa ca si-a uitat parasuta.

Terry Vance Garner, un fermier din Oregon, a fost mancat de proprii porci. Din trupul sau au fost recuperati doar dintii.

Un antreprenor de pompe funebre din Franta, Marc Bourjade a fost ucis in 1982 atunci cand o gramada de sicrie din atelierul sau a cazut peste el. A fost ingropat intr-unul din sicriele care l-au ucis.

A muri de ras... la propriu

Filosoful Chryssipus ar fi murit in secolul III i. Hr. dupa ce si-a servit magarul cu bunataturi. Acesta a ordonat sclavului sau sa-i dea smochine animalului si apoi sa-l serveasca si cu un vin, ca sa-i sada mai bine mancarea. Animalul s-a imbatat si a incercat sa-si roada copitele. Filosoful a murit de ras la propria sa gluma.

Brent Tyler si Chelsea Tumbleston, ambii in varsta de 21 de ani, au murit... in timp ce faceau amor. Cei doi s-au dragostit pe un acoperis si, chiar in timpul actului sexual, acoperisul a cedat sub greutatea lor.

Morti celebre, sub semnul ridicolului si absurdului

Omul de afaceri nigerian Uroko Onoja a murit de infarct, dupa ce a fost obligat de sotiile sale sa faca sex. El a fost prins in timp ce se iubea cu cea mai mica dintre neveste, astfel ca celelalte cinci au devenit geloase si l-au obligat sa faca amor si cu ele. Nigerianul a facut infarct si a murit, inainte de a o satisface si pe a cincea nevasta.

Regele Adolf Frederick este numit de suedezi "regele care a mancat pana a murit". El a murit in 1771, dupa ce a consumat in timpul unei singure mese raci, caviar, varza murata, scrumbie afumata si sampanie, precum si 14 portii din desertul preferat, semla, servita intr-un bol de lapte.

In 2013, in Canada, o femeie de 25 de ani si un barbat de 40 au murit din cauza... unui urs zburator. Animalul fusese lovit de o alta masina, a ricosat si s-a lovit de parbrizul celor doi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#morti bizare, #morti accidentale , #bizar