Catelul din cuptorul cu microunde si alte legende urbane

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 20:10
3426 citiri
Catelul din cuptorul cu microunde si alte legende urbane
Foto: telegraph.co.uk

Oamenii din marile orase sunt deosebit de inventivi. Au si multa imaginatie. Printre ei circula multe legende. Iata-le pe cele mai iesite din comun:

Catelul din cuptorul cu microunde

O batranica si-a bagat cainele in cuptorul cu microunde, incercand sa ii usuce blana dupa ce ii facuse baie. Ne putem imagina cum arata bietul animal dupa aplicare inventivei metode. Topul a fost alcatuit de site-ul Livescience.com.

Crocodilii din canalizarea orasului New York

Circula vorba printre newyorkezi ca foarte multi crocodili ar umbla nestigheriti prin canalizarea orasului. In aceasta vara, chiar a fost descoperit un aligator in New York, dar nu se stie daca a iesit chiar din canalizare. Se crede ca multi sunt aruncati in canalizari chiar de cei care ii iau initial ca animale de casa si isi dau seama ca pot fi periculosi pe masura ce cresc.

Acele infectate din cabinele de telefon

Unii spun ca in dispozitivele pentru fise ale telefoanelor publice ar exista ace infectate. Sunt banuiti cei care se drogheaza intravenos. Se vorbeste chiar de ace infectat cu virusul HIV. Uneori, existau zvonuri ca oameni care seufera de SIDA umbla pe strazi cu astfel de ace asupra lor, in cautarea victimelor.

Rinichii furati

Conform zvonurilor infricosatoare, bande de hoti specializati in organe ar actiona in orase. Legenda circula pe la sfarsitul anilor '90. Victimele, se spunea, ar fi rapite, ar fi sedate si puse intr-o cada plina cu gheata, acolo unde li s-ar preleva rinichii.

Bomboanele si Coca-Cola, efectul exploziv

Amestecul de bomboane mentolate si Coca-Cola poate avea un efect exploziv, se spune. Ingrijorarea este pentru sanatatea adolescentilor care combina astfel de produse in propriul stomac. Zvonurile au aparut in legatura cu bomboanele Pop Rocks, lansate in anii '70. Compania producatoare a facut chiar teste in public, insa nu a reusit sa faca uitat acest zvon.

Porumbeii care explodeaza din cauza orezului

Se spune ca porumbeii pot exploda daca mananca orez. La nunti, invitatii au fost anuntati sa nu arunce cu orez in miri, in cazul in care erau si porumbei eliberati la ceremonie. Nu s-au facut teste stiitifice care sa probeze acest mit, dar expertii sustin ca nu exista niciun pericol.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#legende urbane, #catel cuptor microunde , #de rasul lumii