Pasiuni ciudate pentru animale si obiecte, transformate in casnicii absurde

Marti, 22 Ianuarie 2013, ora 00:02
7944 citiri
Pasiuni ciudate pentru animale si obiecte, transformate in casnicii absurde

Lucruri neobisnuite se intampla in fiecare zi pe Pamant, insa materialul pe care vi-l vom prezenta include casatorii de care nu auziti in fiecare zi.

Hot Arena ne invita sa urmarim un material despre cele mai ciudate mariaje din lume.

Bunaoara, un tanar de 18 ani din Insula Bali s-a casatorit cu o vaca. Tanarul a descoperit intr-o buna zi ca nu poate trai fara aleasa inimii lui, cu toate ca, in prima faza, localnicii s-au opus unui asemenea mariaj. Pana la urma, tanarului i s-a permis sa se casatoreasca cu animalul.

Nu mai putin ciudata este si casatoria dintre un sudanez si o ..capra. Tanarul a fost nevoit, insa, sa plateasca o compensatie serioasa stapanului caprei, inainte de a se casatori cu ea. Din pacate, "familia" nu a rezistat prea mult. "Mireasa" nu prea a ascultat de vorbele sotului si, intr-o zi, a inghitit o cana de plastic, murind asfixiata.

Erika Eiffel este, poate, cea mai cunoscuta persoana din lume care s-a casatorit cu un obiect. Frantuzoaica a decis sa ia numele celebrului turn Eiffel, dupa ce i-a facut curte acestuia trei luni. Tanara declara si azi ca e fericita cu "sotul" ei. In plus, a creat si o pagina web, prin care transmite si altor oameni cu pasiuni ciudate asemanatoare sa i se alature.

Un tanar din Australia s-a casatorit cu labradorul sau, insa a declarat ca aceasta casatorie nu se va consuma, ea fiind facuta doar pentru a arata lumii cat de atasat este baiatul de animalul sau de companie.

Maria Griffin din San Bernadino, California, s-a temut ani la rand ca ar fi asexuala, deoarece nu simtea nimic pentru ceilalti oameni. A recunoscut ca primul orgasm l-a avut in timp ce se gandea la cladirea Chrysler din Manhattan. Cu timpul a dezvoltat pasiuni ciudate pentru diverse vehicule, fiind atrasa, in special, de camioanele Ford.

Femeia nu mai voia sa se prefaca ca ii plac barbatii. De aceea, si-a cumparat un camion si s-a casatorit cu el. Conform femeii, viata lor sexuala este excelenta si foarte activa.

Eija-Riitta Berliner-Mauer (ultimele doua cuvinte inseamna "Zidul Berlinului") este primul om care a vorbit public despre atractia sa pentru un obiect. Ea s-a indragostit de Zidul Berlinului inca din copilarie, iar la sfarsitul lui 1979 a insistat sa se casatoreasca cu el.

Din pacate, "mariajul" lor sfarseste tragic in 1989, Zidul fiind pus la pamant, iar femeia ramanand distrusa. Niciodata aceasta nu a mers sa vada ramasitele "sotului" sau, insa are acasa o miniatura a constructiei originale, in semn de respect si credinta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#casatorii animale, #casatorii ciudate, #casatorii oameni obiecte, #casatorii oameni animale , #de rasul lumii