Prezervative si foc de voie, pe frontul din Afganistan

Luni, 17 Mai 2010, ora 15:33
4399 citiri
Prezervative si foc de voie, pe frontul din Afganistan
foto: Daily Mail

Armata britanica isi indeamna soldatii sa foloseasca cu incredere prezervativul, dupa ce 140 de femei trimise in Afganistan s-au intors de pe front gravide, in conditiile in care raportul dintre soldatii barbati si femei detasati pe campul de lupta este de 50 la unul.

Pe langa vestele antiglont si castile de protectie, soldatii britanici din Afganistan sunt sfatuiti sa aiba mereu la ei si prezervative, pentru a se proteja de sarcini nedorite si boli cu transmisie sexuala, scrie Daily Mail.

Pana acum, 140 de femei detasate pe fronturile din Irak si Afganistan au ramas gravide in timpul misiunii si au fost evacuate de urgenta de pe front, conform regulamentelor militare, generand costuri suplimentare usturatoare si o multime de incurcaturi.

Prezervativele, obligatorii in filmele porno?

Pentru a reduce numarul acestor cazuri, nepotrivite cu misiunea unui soldat pe campul de lupta, armata britanica a demarat o campanie de informare a femeilor trimise in Afganistan asupra riscurilor la care se supun, nefolosind prezervativul.

O reclama din revista militarilor le prezinta femeilor replicile "de agatat" folosite de miile de barbati detasati in Afganistan, urmate de anuntul sec al medicului ce le spune ca rezultatul testului de sarcina este pozitiv.

Prezervativele ecologice: "Acoperiti cu atentie, salvati ursul polar"

Femeile sunt sfatuite sa foloseasca de fiecare data prezervativul, desi regulamentele militare spun ca nici n-ar trebui sa aiba de ce, avand in vedere ca relatiile sexuale dintre militari sunt strict interzise, teoretic, pe campul de lupta.

Cu toate acestea, conducatorii armatei nu mai pot trece cu vederea faptul ca doar la baza militara Camp Bastion, din provincia Hellmand, se afla 8.500 de barbati si 700 de femei, care din cand in cand au si timp liber la dispozitie.

100.000 de prezervative pentru sportivii de la Olimpiada de Iarna

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#femei gravide afganistan, #gravide trupe afganistan, #prezervative trupe afganistan , #de rasul lumii
Comentarii
P
PSD_Erie
rank 1
Toarasi, pai sa le spuna asta si la astia de la FMI, ca lacat fu teiei tara noastra, sar putea so lase gravida!