Ziare.com

Indicator intr-un parc din centrul Sofiei: sexul interzis

Sambata, 31 Iulie 2010, ora 13:50

   

Indicator intr-un parc din centrul Sofiei: sexul interzis
Un semn inedit de "interzis" ii anunta pe oameni ca nu au voie sa intretina relatii sexuale sau sa mearga dezbracati in parcul Academiei Militare din Sofia, informeaza Sofia News Agency.

Conducerea Academiei Militare "G. S. Rakovski" din Sofia a luat decizia amplasarii acestor indicatoare inedite in parcul institutiei, pentru a descuraja comportamentul indecent.

Parcul Academiei Militare este inconjurat de un zid si a fost deschis publicului abia luna trecuta. Este considerat unul dintre cele mai frumoase parcuri din capitala bulgara si pe timpul noptii este inchis.

Noile indicatoare amplasate vineri de angajatii Academiei interzic unele comportamente "traditionale" - cum ar fi plimbarea animalelor in parc, consumul de alcool, aprinderea focului -, dar merg si mai departe urmarind sa previna "amenintari neconventionale" gen plimbari in tinuta lui Adam si Eva sau sex in parc.

Indicatoarele din parcul Academiei Militare din Sofia amintesc, prin ineditul lor, de initiativa autoritatilor din orasul aradean Pecica.

In martie, in zone din apropierea unor baruri si restaurante, autoritatile locale amplasasera indicatoare de circulatie cu mesajul "Cetateni turmentati", avertizand astfel soferii ca le pot aparea in cale persoane aflate sub influenta alcoolului. Stirea a facut inconjurul lumii si pana la urma autoritatile din Pecica au renuntat la amplasarea semnelor respective.

Sursa: rNews

Articol citit de 3142 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pe cand un indicator cu "Furatul interzis" sau altul cu "Spaga interzisa" sau altul cu "Nu primim mita"?

La amplasarea unor astfel de indicatoare mai trebuie tinut seama si de rolul lor: sa arate ca intr-o anumita zona unele activitati sunt interzise.
Deci astfel de indicatoare ar arata niste zone cu exceptii de la situatia normala in alte zone similare. Orice abuz duce doar la reducerea impactului indicatorului.
Daca se considera necesare restrictii de comportament in anumite zone atunci in loc de indicatoare ar trebui amplasate niste texte mai complete asa cum sunt prin unele tari langa temple sau alte locasuri de cult care pot fi vizitate desi sunt inca folosite in scopurile ritualice pentru care au fost construite.
In orice caz ideea bulgarilor e putin exagerata.

 

Haaaaaaaaaa

La noi ar trebui sa fie indicatoare peste tot , in lift , in piscina, in rauri , in mare ... in masina si continuati voi pudicilor ...:))

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor