Gabi Ionascu, primarul municipiului Slobozia: "Am intrat in posesia unor documente-buletine de analize fabricate si semnate de niste "specialisti" de la DSV privind apa potabila de la robinetele slobozenilor"

Vineri, 27 August 2010, ora 08:15
758 citiri
A doua parte a dialogului nostru saptamanal cu primarul municipiului Slobozia, domnul Gabi Ionascu, am rezervat-o atat de disputatei probleme a apei. A acelei ape pe care unii au numit-o in deradere "Apa lui Ionascu", dar care este pe cale a se dovedi cu adevarat solutia salvatoare pentru slobozeni multi ani de acum inainte.

Intram direct in subiect:

-Domnule primar, s-a zis prin unele sedinte de partid, dar mai ales pe la colturi, ca primarul Gabi Ionascu a crescut retroactiv pretul apei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.