Vice PDL: Blaga, inconjurat de suspecti de blat! Ce rol are Basescu

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 15:55
4187 citiri
Vice PDL: Blaga, inconjurat de suspecti de blat! Ce rol are Basescu

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca spune ca o va vota pe Elena Udrea la sefia PDL si ii reproseaza actualului lider, Vasile Blaga, ca s-a inconjurat de oameni suspectati ca ar fi facut "blat" cu USL.

"Ii reprosez faptul ca s-a inconjurat de oameni suspectati de blat cu USL (...)Avem nevoie de o opozitie foarte consistenta, sper si eu sa avem o echipa noua de conducere. Nu poti face politica fara figuri proaspete. Sunt suficiente figuri de 40-45 de ani, ele trebuie sa fie la conducere", a spus Berca pentru Ziare.com, fara sa doreasca sa dea nume.

Referindu-se la interventia presedintelui Basescu de luni seara, in care acesta l-a atacat pe Vasile Blaga, Berca spune ca asemenea interventii sunt necesare.

"Ma asteptam la astfel de dezbateri, care pot fi contondente, dar necesare. Domnul Traian Basescu a exprimat un punct de vedere - daca e acceptat de baza partidului, se va produce schimbarea", a mai spus Berca.

Cezar Preda: Ce face Basescu, nimic nou sub soare. Am preferat meciul

El si-a explicat sustinerea pentru Elena Udrea, spunand ca e necesar ca Vasile Blaga sa fie inlocuit.

"O sustin, nu ca persoana, sustin o echipa noua, e absolut firesc sa existe pozitii pro si contra (...)Am facut parte dintr-un guvern care promitea (guvernul Ungureanu-n.red), de oameni tineri, dar care a stat foarte putin la guvernare, nu vreau sa cred ca a fost o experienta esuata definitiv.

E normal sa se produca o schimbare dupa un esec in alegeri, asa s-a intamplat si la PSD, si la PNL", a rezumat Berca.

El si-a exprimat si cateva dorinte legate de competitia din partid.

"Sper sa existe o competitie care sa aiba un alt nivel de dezbatere, sa nu se ajunga la jigniri care sa faca rau partidului. Si sper sa nu mai existe 'listute'", a conchis Berca.

Basescu il desfiinteaza pe Blaga: Ce ai, frate, cu partidul asta, vrei sa-l predai la cheie

Traian Basescu l-a atacat dur pe presedintele PDL, Vasile Blaga, pe care l-a acuzat ca se foloseste in campania interna de partid tocmai de sloganurile PSD.

"Sa te bati in interiorul partidului cu echipa care a trecut tara prin criza, in loc sa te bati cu Guvernul, care ti-a marit taxele, impozitele? Ce ai, frate, cu partidul asta? Vrei sa-l predai la cheie?

Nu e acceptabil sa faci campanie interna blamand Guvernul care a trecut tara prin criza (Cabinetul Boc - n.red). Nu-i adevarat ca au pierdut din cauza masurilor de austeritate, ci din lasitatea de a explica. Ei s-au ascuns in transee si vedem cum gasim un colegiu", a atacat Traian Basescu, joi seara, la B1 TV.

"Cand tu strambi mecanismele interne, te faci ca faci analize, dar in toate organizatiile ataci guvernarea Boc ca fiind cauza, fara sa spui ca 'Bai, frate, dupa ce Boc a castigat din noul Clujul, mi-a dat mie prin cap sa ma fac din nou presedinte si mi-am dat lovitura cu baietii din organizatiile mele, care oricum nu au obtinut niciun bun rezultat si l-am atacat pe Boc ca s-au obtinut doar 23% la locale", a adaugat presedintele.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Gabriel Berca Blaga suspecti blat, #Gabriel Berca Udrea Blaga PDL , #stiri Gabriel Berca
Comentarii