Basescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea in functia de ministru de Interne si l-a desemnat pe acesta si vicepremier interimar

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 13:24
160 citiri
Presedintele Traian Basescu a acceptat demisia lui Gabriel Oprea din functia de vicepremier si l-a numit, in schimb, ministru de Interne si vicepremier interimar.

Azi expira perioada in care Oprea putea ocupa pozitia de ministru interimar la Interne, dupa demisia lui Radu Stroe. Oprea va depune juramantul la ora 14.00.

Presedintele Traian Basescu a semnat "decretul prin care se numeste in functia de membru al Guvernului, ministru al Afacerilor Interne, domnul Gabriel Oprea si se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.