Godina, "dezgustat" de Oprea: Ma uit la fata astuia si nu-mi dau seama daca arata a hot, escroc, nesimtit sau "prostituat"

Luni, 16 Mai 2016, ora 12:31
20783 citiri
Godina, "dezgustat" de Oprea: Ma uit la fata astuia si nu-mi dau seama daca arata a hot, escroc, nesimtit sau "prostituat"
Foto: Facebook/Marian Godina

Politistul-scriitor Marian Godina a lansat un atac dur la adresa fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi ordonat achizitionarea unei masini de lux din banii de misiuni ai agentilor din MAI, pe motiv ca avea nevoie de protectie.

Reactia lui Godina vine dupa ce, duminica seara, au aparut in presa declaratiile sefilor DIPI, serviciul secret din cadrul MAI, date la DNA, in care acestia sustin ca Gabriel Oprea era vizat de un serviciu secret ostil Romaniei si ca masina contribuia la protectia fostului vicepremier. Asta in contextul in care autoturismul de lux avea montat girofar si circula insotit de coloana oficiala, inclusiv la restaurante si la sedintele de partid.

De ce avea nevoie Oprea de masina de lux: Explicatii conspirationiste cu servicii secrete ostile Romaniei - stenograme

"Nu am inteles de ce fetele infractorilor se modifica de-a lungul timpului, in functie de 'indeletnicirea' pe care o au. Hotii au un anumit tip de fata, pe prostituate le bunghesti imediat, proxenetii la fel, escrocii au si ei o mufa aparte, talharii arata intr-un anume fel, criminalii in serie au si ei o fizionomie specifica.

Ma uit la fata astuia (Gabriel Oprea - n.red.) si nu imi pot da seama daca arata a hot, escroc, nesimtit, 'prostituat', criminal, talhar sau daca fata lui le cuprinde pe toate", a scris pe Facebook Marian Godina.

Dosarul lui Oprea scoate la suprafata mizeria bagata sub pres de la DIPI: Dezmat pe bani publici

Celebrul politist s-a aratat revoltat de faptul ca "oamenii astia ne privesc ca pe niste viermi" si ca sunt atat de "nesimtiti" incat sa se plimbe cu o masina atat de scumpa spunand ca este necesara pentru protectie.

"Am citit articolul asta si mi-a stricat ziua de dimineata. Va dati seama cat de prosti ne cred oamenii astia? Cum ne privesc ca pe niste viermi, de acolo, din viata lor luxoasa? Cata nesimtire iti trebuie ca sa spui ca ai luat o masina atat de scumpa pentru ca aveai nevoie de protectie, fiind urmarit de un serviciu secret ostil Romaniei?

Iar daca ar fi asa, de cata prostie ai nevoie sa montezi un girofar pe o masina pe care ai luat-o ca sa te 'ascunda'? In plus, ma intreb de ce ar fi fost filat nenea asta de vreun serviciu secret strain? Oare ii interesa pe spioni cum poate trai un umanoid fara creier si voiau sa-l rapeasca pentru niste teste? Sunt dezgustat complet...pardon... COMPLECT!", a mai notat Godina.

Noi acuzatii in dosarul masinii de lux a lui Oprea: Angajatii serviciului secret de la MAI ar fi distrus probe

Trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost trimis in judecata, miercurea trecuta, in dosarul in care este acuzat de DNA ca a ordonat achizitionarea unei masini de lux din banii de misiuni ai serviciului secret din cadrul MAI.

Gabriel Oprea, trimis in judecata in dosarul masinii de lux

DNA a inceput urmarirea penala pentru abuz in serviciu impotriva lui Oprea in acest dosar in luna martie, iar acum a fost trimis spre judecare Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit unui comunicat al Directiei.

Nu este primul dosar la DNA al lui Oprea, in prezent senator. La inceputul lunii februarie, Senatul a decis ridicarea imunitatii sale in vederea inceperii urmaririi penale in dosarul in care este anchetat pentru ca ar fi folosit in mod abuziv coloana oficiala, dar si ca a incheiat un protocol cu Parchetul General, pentru ca fostul procuror Tiberiu Nitu sa aiba aceleasi beneficii.

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, declara, marti, ca acest dosar este aproape de finalizare, dar ca procurorii asteapta ca MAI sa calculeze prejudiciul produs de Oprea. Ministerul intarzie insa trimiterea acestor calcule catre DNA.

Dosarul lui Oprea privind coloana oficiala e aproape gata, dar MAI intarzie sa calculeze prejudiciul, spune sefa DNA (Video)

D.T.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Godina Oprea, #Godina atac Oprea, #Godina Oprea masina lux , #DNA