Gabriel Oprea vrea Antenele lui Dan Voiculescu (Video)

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 13:30
8882 citiri
Gabriel Oprea vrea Antenele lui Dan Voiculescu (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Sediile Grivco, Intact si ale televiziunilor Antena 1 si Antena 3, care i-au apartinut omului de afaceri Dan Voiculescu, ar putea fi folosite de angajatii Ministerului de Interne, condus de Gabriel Oprea.

Potrivit unui document obtinut de Profit.ro, Oprea a fost cel care ar fi cerut acest lucru Ministerului de Finante, care administreaza acum bunurile confiscate de la Dan Voiculescu, in urma condamnarii acestuia in dosarul ICA.

La scurt timp dupa solicitare, Guvernul a redactat deja un proiect de hotarare in acest sens. Momentan, documentul nu a fost trimis institutiilor de la care trebuie sa obtina avizele, arata sursa citata.

Gabriel Oprea si-a motivat cererea prin faptul ca este necesar sa fie asigurate servicii publice la standarde europene, iar ministerul pe care il conduce se confrunta cu o lipsa acuta de spatii pentru desfasurarea corespunzatoare a activitatii oprative, potrivit sursei citate.

Bunurile confiscate de la Voiculescu, reevaluate de ANAF

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com, pe 27 octombrie, comisia de evaluare din cadrul ANAF - AFP Sector 1 a finalizat analiza rapoartelor de evaluare pentru bunurile confiscate de la Dan Voiculescu in dosarul ICA.

ANAF a reevaluat bunurile confiscate de la Dan Voiculescu - diferenta uriasa de valoare

Au fost astfel vizate de rapoartele de evaluare patru terenuri si trei cladiri. Acestea fusesera initial evaluate la un total de 25,45 de milioane de euro, dupa care valoarea corectata de comisie se ridica la aproape 32,6 milioane de euro.

In comunicat se arata astfel ca au fost corectate pe plus valorile cuprinse in rapoartele initiale de evaluare.

Dan Voiculescu se afla in spatele gratiilor, in urma unei condamnari la 10 ani de inchisoare, primita in dosarul privatizarii ICA, in luna august 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#Oprea sedii antene Voiculesc, #minister intern sedii antene, #sedii antene Oprea , #ministru de Interne
Comentarii
Poza 79w3k5
79w3k5
rank 4
Trec de la Scaraoschi la Scaloi.