Independenti: Banicioiu preia obiceiurile rele ale lui Ponta

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 20:42
1627 citiri
Independenti: Banicioiu preia obiceiurile rele ale lui Ponta

Grupul parlamentarilor independenti sustin joi ca presedintele TSD Nicolae Banicioiu se incapataneaza "sa preia toate obiceiurile rele de la idolul sau, Victor Ponta".

Independentii critica faptul ca liderul tinerilor social-democrati "continua campania de hartuire" la adresa reprezentatilor grupului.

"Constatam cu regret ca o mare parte dintre reprezentantii PSD nu reusesc sa indeplineasca responsabil atributiile ce le revin in cadrul propriului partid si, in compensatie, continua campania de hartuire a parlamentarilor independenti. Ultimul exemplu din acest sir este cel al lui Nicolae Banicioiu, care se incapataneaza sa preia toate obiceiurile rele de la idolul sau, Victor Ponta", sustin independentii, prin intermediul unui comunicat de presa.

Independentii fac o serie de precizari la afirmatiile lui Banicioiu cu privire la lideri ai UNPR.

"La momentul votului din Biroul Permanent National al PSD, care viza excluderea lui Gabriel Oprea din partid, ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, se afla la Bruxelles, intr-o delegatie alaturi de presedintele Romaniei, primul-ministru si alti membri ai Guvernului".

"Informatiile sunt publice si pot fi accesate cu un efort minim. Din acest motiv, impotriva 'logicii solide' de care da dovada Nicolae Banicioiu, Cristian Diaconescu nu putea sa isi exprime o optiune", se arata in comunicat.

"Nu este o problema faptul ca Nicolae Banicioiu incearca sa intre in gratiile presedintelui PSD, facand oficii si pentru membrii familiei acestuia. Un om politic responsabil are insa obligatia de a verifica orice informatie pe care o lanseaza.

Intrucat Nicolae Banicioiu nu poate fi considerat nici om politic, pe de o parte si nici responsabil, pe de alta parte, un dialog cu Baniciou pe aceasta tema este pe cat de absurd, pe atat de inutil", se precizeaza la finalul comunicatului.

Presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, a declarat joi la o dezbatere organizata cu ocazia portilor deschise ale organizatiei ca Gabriel Oprea nu va putea vreodata sa vorbeasca despre stanga si sa reprezinte un vector electoral, in timp ce detine zece case numai in Bucuresti.

De asemenea, liderul TSD a precizat ca nu intelege gestul lui Cristian Diaconescu de a i se alatura lui Oprea, in conditiile in care la momentul deciziei pentru excluderea acestuia din PSD a fost printre cei care au votat pentru.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#independenti Banicioiu, #Gabriel Oprea Banicioiu independenti , #partidul independentilor