Si Ontanu se alatura partidului lui Gabriel Oprea

Luni, 01 Martie 2010, ora 14:59
1977 citiri
Si Ontanu se alatura partidului lui Gabriel Oprea
Foto: interactiuni.ro

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, isi declara oficial sprijinul pentru formatiunea pe care intentioneaza sa o lanseze Gabriel Oprea, in timp ce liderul independentilor se arata increzator ca edilul va conduce filiala de Bucuresti a noului partid.

"Sunt primar independent si fac parte din grupul independentilor constituit de domnul Gabriel Oprea. Am plecat din Partidul Social Democrat in luna octombrie a anului trecut si m-am alaturat politicienilor care au sprijinit candidatura presedintelui Traian Basescu pentru un nou mandat. Cred in proiectul domnului Oprea si al colegilor mei, de a aduce pe scena politica din Romania o noua formatiune politica, de centru-stanga.

Sprijin acest proiect cu toate fortele si sunt alaturi de independentii care vor forma acest partid. Politica noastra este interesul national si nu cel politic, iar prioritatea noastra numarul 1 este depasirea crizei economice. Vrem sa formam un partid in care libertatea de dialog si echipa au un rol foarte important, un partid care isi respecta intotdeauna promisiunile, un partid echilibrat, cu respect fata de oameni", a declarat Ontanu pentru NewsIn.

La randul sau, liderul coordonator al parlamentarilor independenti, Gabriel Oprea, se arata increzator ca Ontanu va conduce filiala de Bucuresti a noului partid.

"Suntem mandri sa il avem alaturi de noi pe domnul Neculai Ontanu, primarul sectorului 2. Bucurestenii au nevoie de un bun gospodar, asa cum este domnul Ontanu, care are proiecte de dezvoltare, deruleaza programe sociale si este in permanent dialog atat cu tinerii, cat si cu pensionarii, cu intelectualitatea Capitalei, dar si cu oamenii simpli.

Am gasit in domnul primar un administrator adevarat, implicat in viata orasului, care a contribuit cu toate fortele la dezvoltarea sectorului, la cresterea calitatii vietii oamenilor. (...) In noua constructie politica pe care o avem in vedere, domnul Ontanu va avea un rol important, alaturi de colegii Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Eugen Nicolicea, Liviu Campanu, senatorii si deputatii grupului independentilor. Sunt convins ca domnul primar va fi ales presedintele organizatiei de Bucuresti a partidului nostru", a declarat Oprea pentru NewsIn.

"Contam pe experienta sa in administratie, pe profesionalismul sau, pe devotamentul dovedit fata de cetatean. Este un bun roman pe care dorim sa il avem alaturi in toate proiectele pentru Romania", a mai aratat Oprea.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#partid nou Oprea, #Ontanu partid Gabriel Oprea, #Ontanu intrare partid , #partidul independentilor