Dupa Arsinel si Vasile Muraru, inca un mare actor se inscrie in UNPR

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 12:26
3742 citiri
Dupa Arsinel si Vasile Muraru, inca un mare actor se inscrie in UNPR
Foto: Facebook/Mihai Malaimare

Actorul Mihai Malaimare s-a inscris, marti, in UNPR, dupa ce alti doi cunoscuti artisti, Alexandru Arsinel si Vasile Muraru, s-au alaturat saptamana trecuta partidului condus de Gabriel Oprea.

"Marele actor de teatru si film Mihai Malaimare s-a inscris marti, 20 octombrie 2015, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Mihai Malaimare se alatura, astfel, actorilor Vasile Muraru si Alexandru Arsinel, care si-au depus adeziunile la UNPR, in urma cu o saptamana", precizeaza un comunicat al formatiunii politice remis Ziare.com.

Actorii Vasile Muraru si Alexandru Arsinel s-au inscris, martea trecuta, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.

Anuntul a fost facut de UNPR tot printr-un comunicat remis Ziare.com, partidul condus de vicepremierul Oprea sustinand ca vrea sa "atraga specialisti din cat mai multe domenii de activitate".

Alexandru Arsinel si Vasile Muraru s-au inscris in partidul lui Gabriel Oprea (Video)

Alexandru Arsinel a intrat in UNPR: Oprea mi-a propus si nu mi-a promis nimic. Si un spectacol e un act politic

"UNPR este un partid al usilor deschise si isi doreste ca tot mai multe personalitati sa se implice activ in viata politica, sprijinind interesul national si valorile nationale romanesti. Prin mesajul sau, UNPR isi propune sa atraga specialisti din cat mai multe domenii de activitate, de la economie la cultura si de la mediul academic, la cel sportiv.

Romania are profesionisti si oameni de valoare in toate aceste domenii, iar partidele trebuie sa apeleze in primul rand la experienta si la cunostintele lor atunci cand iau decizii. UNPR va continua aceasta politica de deschidere si va incerca sa aduca in echipa sa oameni de valoare, din cat mai multe domenii de activitate", se arata in documentul citat.

Brigitte Sfat a intrat in "armata UNPR". Sotia lui Ilie Nastase primeste o functie de conducere

Un senator-general a dat PC-ul pentru UNPR

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mihai Malaimare UNPR, #Mihai Malaimare Oprea, #Mihai Malaimare inscris UNPR , #UNPR