Gabriel Oprea: Am fost si eu luat de fraier, dar am creat un brand - ma tin de cuvant!

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 22:03
3608 citiri
Gabriel Oprea: Am fost si eu luat de fraier, dar am creat un brand - ma tin de cuvant!

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, ca mai multi parlamentari au aderat la UNPR deoarece este un partid serios, disciplinat, care se tine de cuvant si crede in interesul national, aratand ca a fost coleg de scoala sau prieten cu unii dintre acestia.

"Suntem un proiect politic serios despre care multi spun ca este militarizat, in sensul bun al cuvantului. (...) Chiar credem in interesul national al Romaniei, in stabilitate politica. De aceea vor oamenii la noi. Cu multi am fost coleg de scoala militara, cu doamna Jipa sunt prieten de 20 de ani, multi au venit ca stiu ca suntem seriosi. Toti oamenii politici au nevoie de un proiect serios", a afirmat Oprea, intrebat despre cei opt parlamentari PPDD care au aderat joi la UNPR, aceasta inscriere fiind cea mai recenta dintr-un sir de astfel de treceri de la alte partide.

Antonescu, despre Oprea ca vicepremier: E normal sa fim impreuna si la guvernare

Oprea a mai spus ca UNPR este un partid luat de la zero, care este "tot in curte la Kiseleff".

"Dincolo de orice, partidul nostru luat de la zero este tot in curte la Kiseleff, am stat tot timpul in stanga. Suntem un partid de centru-stanga. Chiar ne-am cumparat sediul pe legea partidelor. Am reunit si stanga romaneasca", a aratat Gabriel Oprea.

"Am fost luat de fraier la inceput"

El a spus ca, in politica, cei care se tin de cuvant "sunt luati de prosti", iar el si-a creat "brandul ca se tine de cuvant": "In politica, cei care se tin de cuvant sunt luati de prosti. Eu, dupa 14 ani in politica, m-am tinut de cuvant si am creat un brand. Probabil, am fost si eu luat de fraier la inceput, acum am castigat un brand ca ma tin de cuvant".

Guvernul Ponta2: Cine este Gabriel Oprea, vicepremierul fara portofoliu

El a mai spus ca si-a creat un brand si din faptul ca, atunci cand isi asuma o sarcina, o duce la bun sfarsit.

"Da, cand iau o sarcina, o duc pana la capat si mi-am creat acest brand: cand iau o sarcina, o duc la bun sfarsit", a adaugat Oprea.

Ponta, de zece ori mai bun decat Oprea

Gabriel Oprea a spus despre Victor Ponta ca este un om politic de zece ori mai bun decat el si ca intotdeauna a crezut in "steaua lui".

"Cu Victor Ponta ne cunoastem de foarte mult timp, am crezut intotdeauna in el, este un om politic de zece ori mai bun decat mine, am crezut intotdeauna in steaua lui si s-a dovedit ca asa este. Cred ca, prin ceea ce face, este un om de care Romania are nevoie", a mai spus Oprea.

Gabriel Oprea: UNPR si PSD vor candida sub acelasi steag, la europarlamentare

Liderul PSD, Victor Ponta, le-a spus, vineri, reprezentantilor organizatiilor UNPR ca PSD ii va trata ca prieteni si parteneri, ca in orice batalie sunt primii pe care se bazeaza si ca doreste ca PSD participe cu UNPR la europarlamentare si un candidat al formatiunii sa fie parlamentar european.

"Aveti din partea noastra respect, aveti din partea noastra dorinta de colaborare si cred ca, daca dam exemplu de capacitate, de dialog si de unitate pentru restul tarii, cu atat mai mult oamenii vor avea incredere in noi si oamenii ne vor vota in urmatoarele batalii electorale", le-a spus Victor Ponta reprezentantilor UNPR.

Ponta vrea un europarlamentar din partea UNPR

El a aratat ca pentru USL a fost extrem de importanta intrarea UNPR si contributia acestei formatiuni in alegeri, deoarece "este nevoie de echilibru si de o prezenta a familiei politice".

"De acum incolo, in orice batalie, primii pe care ma bazez ca parteneri si oameni care gandesc la fel ca noi, ca PSD, sunteti dumneavoastra", a mai aratat Ponta, adaugand ca nu intamplator la cele mai importante proiecte pe care le are in Guvern se bazeaza pe Gabriel Oprea si se bazeaza pe parlamentarii UNPR in momentele dificile.

Cearta pe guvern: Stroe si Dusa nu-l vor pe Gabriel Oprea vicepremier

Ponta a aratat ca isi doreste ca PSD sa participe impreuna cu UNPR la alegerile europarlamentare si ca un candidat membru al Uniunii sa fie europarlamentar.

El a mai spus ca este nevoie de un nou moment Snagov si ca se bazeaza pe UNPR pentru a reconstrui pacea dupa decembrie 2014, aratand ca nu crede ca cineva poate sa faca numai rau pentru Romania si ca dezbinarile si cearta din ultimii ani au facut rau tarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Gabriel Oprea cuvant politica, #Gabriel Oprea luat fraier, #Gabriel Oprea presedinte UNPR , #UNPR