In ce conditii il sprijina UNPR pe Iohannis

Sambata, 28 Martie 2015, ora 14:09
3751 citiri
In ce conditii il sprijina UNPR pe Iohannis
Foto: Arhiva

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat sambata, la Calarasi, ca UNPR s-a dovedit a fi un factor de stabilitate in guvernele din care a facut parte si ca il va sprijini intotdeauna pe presedintele tarii, "indiferent cum il cheama", mai ales pe probleme de securitate nationala.

"In cei cinci ani pe care ii implinim pe 1 mai anul acesta, UNPR a adus stabilitatea economica si politica in Romania. Am sprijinit toate guvernele din care am facut parte, am demonstrat ca suntem seriosi pe domeniile noastre de expertiza.

Este normal sa sprijini Guvernul din care faci parte. Pe de alta parte, il sprijinim pe presedintele Romaniei, indiferent cum il cheama, mai ales pe probleme de securitate nationala.

Am demonstrat acest lucru, mai ales in actualul context de securitate de securitate regionala, europeana si chiar mondiala. Pentru ca, de fapt, sprijinim Romania", a spus Gabriel Oprea, dupa intalnirea reprezentantilor partidului din Regiunea III Sud Muntenia.

Gabriel Oprea a precizat ca in UNPR se vorbeste "mai putin de stanga sau de dreapta si mai mult de Romania si de interesul national".

"Nu sunt cuvinte foarte mari. Acum cinci ani, poate erau foarte mari. Cand vorbeam de interesul general al Romaniei, mai zambea lumea sau mai facea cate o gluma.

Acum, ati observat, ca toti oamenii politici din Romania vorbesc de interesul national. Pe de alta parte, cred ca doctrina Europei in momentul de fata este interesul national, al Spaniei, al Frantei, in actualul context de securitate regional sau european", a afirmat Gabriel Oprea.

UNPR - tinta precisa la alegerile din 2016

Liderul UNPR a spus ca tinta pentru alegerile din 2016 este atingerea cifrei de un milion de membri de partid.

"Ne-am propus ca obiectiv strategic, pana in noiembrie 2016, sa avem un milion de membri de partid. Este un obiectiv intr-adevar ambitios, foarte greu de realizat. Cel mai mare partid din Romania, PSD-ul, are inscrisi in jur de 500 si ceva de mii de membri. Vreau sa va informez ca si noi suntem inscrisi la Tribunal cu 356.000 de membri.

Noi ne consideram un partid militarizat, in sensul bun al cuvantului, daca mai aducem fiecare cate doi prieteni putem sa ne indeplinim acest obiectiv strategic. Vrem, intr-adevar, matematic sa avem un milion de membri de partid, ceea ce ar insemna 10% in orice competitie politica, locala sau generala", a subliniat Gabriel Oprea.

El a precizat ca UNPR, care este al treilea partid parlamentar din Romania, cu 56 de parlamentari, are ca "proiecte de capatai" taxarea marilor averi, proiectul primului loc de munca si cel al votului la 16 ani.

La reuniunea regionala a UNPR au mai participat liderii organizatiilor din Regiunea III Sud Muntenia, vicepresedintele partidului Eugen Nicolicea, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, si secretarul general Neculai Ontanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#UNPR sprijin Iohannis, #Oprea UNPR Iohannis , #UNPR