Marea polemica a Codului Fiscal: Ce propune Gabriel Oprea

Joi, 06 August 2015, ora 12:14
4112 citiri
Marea polemica a Codului Fiscal: Ce propune Gabriel Oprea
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepremierul si liderul UNPR Gabriel Oprea propune consultari intre partidele politice pe tema controversatului Cod Fiscal, inainte de sesiunea parlamentara extraordinara, de la finalul lunii august, in care proiectul va fi dezbatut pe larg.

Gabriel Oprea a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca "partidele din Romania au declansat o polemica" pe tema Codului Fiscal, astfel ca UNPR a decis "sa lanseze o invitatie de dialog tuturor partidelor politice pentru a incerca obtinerea unei viziuni comune".

Asadar, Oprea propune o intalnire a partidelor in Parlament, inainte de sesiunea extraordinara, in urma careia sa se obtina cel mai bun rezultat pentru bunastarea romanilor.

"UNPR poate fi o punte intre Palatele Victoria si Cotroceni, iar acum apare si Palatul Parlamentului. Economia Romaniei, sute de intreprinzatori asteapta o decizie inteleapta. Vom face tot posibilul sa iesim din logica conflictului politic si sa intram intr-o logica a bunastarii tuturor romanilor.

Decizia UNPR de a propune un dialog inainte de rediscutarea Codului Fiscal reprezinta o incercare de a obtine cel mai bun rezultat pentru ca interesul romanilor sa nu aiba de suferit", a declarat seful UNPR.

Oprea a precizat ca a purtat discutii informale cu liderii partidelor, inclusiv cu cei liberali, dar nu poate dezvalui despre ce au vorbit. Acesta a asigurat, insa, ca toate discutiile si-au propus sa gaseasca cea mai buna varianta pentru Romania in ceea ce priveste Codul Fiscal.

Codul Fiscal a fost adoptat de catre Legislativ, insa presedintele Klaus Iohannis l-a retrimis in Parlament. Proiectul a creat o disputa aprinsa pe scena politica si nu numai. Cei mai vehementi critici ai Codului Fiscal au fost liberalii, care, de asemenea, au invitat celelalte formatiuni politice la consultari.

Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
România a evitat plata penalităţilor după ce Garda de Mediu din Sibiu a închis depozitul neconform de deşeuri industriale periculoase al Sometra SA din Copşa Mică, oraş care zeci de ani...
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, marţi, 19 martie, că la fabrica Ford de la Craiova se va produce în curând primul autoturism electric. El a menţionat că în România au fost...
#Oprea Cod Fiscal, #UNPR consultari partide, #UNPR consultari Cod Fiscal , #UNPR