Oprea lui Ponta: Cei care au incercat sa aduca mafia in Guvern sunt alaturi de PSD

Vineri, 13 August 2010, ora 16:01
1456 citiri
Oprea lui Ponta: Cei care au incercat sa aduca mafia in Guvern sunt alaturi de PSD

Presedintele de Onoare al UNPR, Gabriel Oprea, declara ca Victor Ponta face din nou declaratii tendentioase la adresa partidului din care face parte si infirma ca planul lor este sa distruga PSD, cand de fapt progresistii isi doresc stabilitate si responsabilitate, iar el ii are alaturi pe cei care au incercat sa aduca mafia in Guvern.

"UNPR a sustinut si sustine Guvernul pentru ca interesul national este sa iesim din criza cat mai repede. Iar pentru atingerea acestui obiectiv, stabilitatea si coerenta guvernamentala sunt esentiale. In al doilea rand, nimeni din UNPR nu este nici santajat si nici cumparat. Dimpotriva. Ne-am urmat principiile tocmai pentru ca nimeni nu ne-a putut constrange cu ceva sa facem altfel.

Intre principii si partid, noi am ales principiile. Nu avem datorii de platit. Nu avem lucruri de ascuns. Nu avem complicitati care sa ne tina prizonierii unui grup politic sau economic", a declarat Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Presedintele de onoare al UNPR remarca faptul ca cei care au incercat sa aduca mafia in Guvern sunt acum alaturi de PSD si nu alaturi de el, iar asta spune multe despre cine poate fi cumparat sau santajat si cine nu.

"Intr-adevar am avut o relatie extraordinara cu Victor Ponta. L-am sustinut cat timp am fost membru PSD si l-am sustinut, asa cum am putut, si in alegerile din propriul partid. In numele acestei relatii trecute si mai ales in numele relatiei spirituale ce ne uneste, nu l-am atacat public niciodata. Victor Ponta, in schimb, si-a facut o obisnuinta din a ataca UNPR. Iar raspunsurile UNPR nu au intarziat niciodata sa apara. Nu ne atacam fostii colegi, dar nici nu intoarcem celalalt obraz", a mai precizat acesta.

Gabriel Oprea a mai reiterat idee ca indiferent de atitudinea pe care Victor Ponta o va avea pe viitor fata de el personal sau fata de partidul din care fac parte, UNPR va merge mai departe pe drumul sau.

"Este un drum pe care am pornit din convingere si nu din interes. Suntem un partid care pune in centrul actiunii sale interesul national si dialogul social. Prioritatea noastra este sa contribuim la depasirea crizei, asigurand in acest sens stabilitate politica si oferind solutii concrete, asa cum este taxa pe averile mari si foarte mari. Acesta este crezul nostru si nu ne vom abate de la el, indiferent de provocarile, de diversiunile si obstacolele ce ne vor fi puse in cale. UNPR este langa romani la greu", a conchis progresistul.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Gabriel Oprea Victor Ponta, #UNPR partid responsabil , #UNPR