Oprea: Poate am tradat anumite interese de partid, nu am tradat Romania

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 17:45
1669 citiri
Oprea: Poate am tradat anumite interese de partid, nu am tradat Romania
Foto: Arhiva (MApN)

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata la Deva ca plecand din PSD a tradat interesele partidului, dar nu a tradat interesul Romaniei si a subliniat ca a plecat din functia de ministru la putere in Opozitie.

El a precizat ca UNPR nu a cerut functii cand a decis sa sprijine Guvernul, ci doar sustinerea a doua proiecte - cosul de solidaritate si taxa pe averile mari si foarte mari.

"Nu am cerut nimic si de aceea suntem o premiera in politica romaneasca. Prin protocolul Coalitiei am cerut cosul de solidaritate si taxa pe averile mari si foarte mari. (...) Totul a inceput intr-un moment foarte greu pentru Romania. Opozitia spunea ca nu exista criza economica mondiala, doar Guvernul este incompetent.

Ne-am strans mai multi parlamentari si am hotarat sa sprijinim Guvernul pentru ca tara noastra sa nu intre in derapaj economic. Stiam ca daca sprijinim Guvernul sprijinim Romania. Ne-am nascut (n.r. - UNPR) din patriotism si din dragoste de tara. Suntem impreuna si ne leaga interesul national. (...) Am ales intre demagogie si popularitate", a afirmat Oprea.

Presedintele progresistilor a reiterat faptul ca a plecat din PSD pentru ca nu a vrut sa numeasca in functii "exponenti ai crimei organizate" si a subliniat ca nu a tradat niciodata Romania, ci doar unele interese de partid.

"Ne-au calcat in picioare, ne-au numit traseisti (n.r. - Opozitia), Crin Antonescu, care a trecut prin trei partide. Nu am trecut la niciun alt partid. Am facut un partid in aceeasi curte. Nu am plecat din Kiseleff.

Ne-au facut tradatori. Poate am tradat anumite interese de partide. Am plecat de la putere in opozitie, cand mi s-a cerut sa numesc in functii exponenti ai crimei organizate. Am avut curajul sa o fac, pentru ca am vrut sa-mi privesc copiii in ochi si pe dvs.", a mai adaugat Oprea.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Gabriel Oprea PSD UNPR, #oprea tradator psd , #UNPR