Oprea: Zilele lui Ponta la sefia PSD sunt numarate

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 18:57
2640 citiri
Oprea: Zilele lui Ponta la sefia PSD sunt numarate
Foto: Arhiva

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, sustine ca cel care l-a convins pe Victor Ponta ca initiativa suspendarii presedintelui Traian Basescu ii este utila il vrea de fapt plecat din partid, mentionand ca oricum zilele acestuia la sefia PSD sunt numarate.

"Il rog sa spuna cine este 'binevoitorul' care l-a convins ca initiativa suspendarii presedintelui ii este utila. Daca are raspunsul la aceasta intrebare, atunci inseamna ca stie cine il vrea plecat din fruntea PSD si stie ca zilele lui la sefia partidului sunt numarate.

Pentru ca cine il sfatuieste - intr-o perioada in care intreaga lume se lupta sa invinga criza economica - sa faca propuneri care sa arunce tara in haos, in niciun caz nu-i poate fi prieten. Ma tem insa ca Victor Ponta refuza sa vada ca oamenii care stau la masa cu el il imping zi de zi la cele mai proaste decizii", se arata in comunicatul de presa remis marti Ziare.com.

USL demareaza suspendarea presedintelui

Oprea ii mai transmite lui Ponta sa nu il mai implice pe el sau partidul sau "in vreuna dintre bataliile pe care le poarta cu proprii colegi".

"Razboiul din PSD este o miza prea mica pentru a justifica initiativa iresponsabila a suspendarii presedintelui, precum si sumedenia de dezinformari pe care le tot alimenteaza apropiatii sai prin presa", mai crede Oprea.

Liderul UNPR a dorit sa precizeze ca el nu a fost exclus din PSD, ci a ales sa plece printr-o demisie, mentionand ca "demersul lui Victor Ponta este usor ipocrit", dupa ce seful PSD i-a cerut lui Oprea sa spuna cine l-a exclus din partid.

Desi vizibil suparat pe presedintele PSD, Oprea a subliniat ca in momentul in care s-a propus excluderea sa din partid, Ponta si Marian Sarbu s-au opus si "pentru aceasta cei doi vor ramane intotdeauna in inima si in constiinta mea", dar ca acest lucru nu ii da dreptul sefului PSD sa "rescrie istoria".

"Realitatea este ca nu am fost exclus din PSD, ci, gandindu-ma la Romania si, sufleteste, la colegii de la Ilfov, am ales varianta responsabila a demisiei", a conchis Oprea.

Uniunea Social Liberala a decis luni sa initieze procedurile de suspendare a presedintelui Traian Basescu, iar primul pas va fi constituirea unei comisii politice in USL care va avea drept scop redactarea respective cereri.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Oprea Ponta suspendare Basescu, #Oprea Ponta suspendare PSD , #UNPR