UNPR ii raspunde lui Dragnea: Au salvat-o sau nu pe Udrea?

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 14:20
2560 citiri
UNPR ii raspunde lui Dragnea: Au salvat-o sau nu pe Udrea?
Foto: Facebook/Laurentiu Chirvasuta

Liderul deputatilor UNPR, Laurentiu Chirvasuta, a declarat, vineri, ca problema la votul pe retinerea si arestarea Elenei Udrea de miercuri a fost ca multi dintre membrii partidului au lipsit.

Explicatiile vin dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a acuzat ca liberalii, alaturi de UNPR si ALDE, au votat impotriva arestarii Elenei Udrea, ca parte a unei actiuni organizate de membri ai vechiului PDL, ingrijorati ca fostul ministru va face dezvaluiri despre ei.

Dragnea, acuzatii dure dupa ce Udrea a scapat de arestare: A fost o actiune organizata. Ce au facut este rusinos!

"Nu, deci ceea ce s-a intamplat de fapt a fost ca mare parte din colegii nostri n-au mai avut rabdare sa stea pana la capat sau, eu stiu, unii panicati ca pierd avioane, pierd nu-stiu-ce, au plecat pentru ca au lipsit foarte multi la al doilea vot si dintr-o parte si din alta", a spus Laurentiu Chirvasuta pentru Stiripesurse.ro.

Intrebat cati deputati UNPR au votat cererile DNA de incuviintare a retinerii si arestarii, liderul progresist nu a stiu sa raspunda.

"Nu va pot spune, n-am tinut o evidenta exacta doar pe deputatii UNPR. Singura problema a fost ca s-au precipitat si a fost problema de timp, nu de rea-vointa, atat am sa spun", a precizat Chirvasuta.

Referitor la "actiunea organizata" intre vechiul PDL, ALDE si UNPR despre care a vorbit Dragnea, Chirvasuta a mentionat ca el nu a "vazut lucrul acesta".

Explicatiile lui Laurentiu Chirvasuta vin dupa ce Liviu Dragnea i-a acuzat pe fostii pedelisti ca au organizat, alaturi de UNPR si ALDE, scaparea Elenei Udrea de arestare, sub presiunea amenintarilor pe care aceasta le-ar fi lansat la adresa colegilor ei.

Camera Deputatilor a refuzat sa incuviinteze arestarea preventiva a fostului ministru, acuzat de DNA ca ar fi luat mita 5 milioane de dolari, mai multi deputati de la toate partidele votand gresit, dupa cum arata imaginile difuzate de Digi24.

Haos in Parlament: Elena Udrea poate fi retinuta, nu si arestata

Gorghiu: Votul in cazul Udrea, o intelegere categorica intre Ponta, PSD, Basescu si Oprea

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#UNPR Dragnea vot Udrea, #UNPR lipsit vot Udrea , #UNPR