Oprea il sustine "total" pe Ponta: Am fost de 7 ori ministru si cred ca cel mai bun din Romania

Joi, 11 Iunie 2015, ora 23:05
6672 citiri
Oprea il sustine "total" pe Ponta: Am fost de 7 ori ministru si cred ca cel mai bun din Romania
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepremierul Gabriel Oprea este de parere ca motiunea de cenzura de vineri nu are nicio sansa, precizand ca il sustine total pe prim-ministrul Victor Ponta.

"N-am daramat niciun guvern din care am facut parte. Inclusiv Guvernul Ungureanu. Il sustin total pe Victor Ponta, uman si politic. Uman, pentru ca suntem prieteni. Este un baiat destept, un bun prim-ministru.

Pe de alta parte, il sustin politic. Este un guvern bun, poate deveni foarte bun. Nu o spun numai eu, o spun FMI, Banca Mondiala", a declarat presedintele UNPR, joi seara, la Antena 3.

Oprea: O sustin total pe Kovesi, a demonstrat ca merita (Video)

Acesta considera ca audierea premierului la DNA, saptamana trecuta, in aceeasi zi cu depunerea motiunii de cenzura a reprezentat "o coincidenta nefericita".

"Asa cred. I-a creat lui Victor Ponta o platforma mare de credibilitate. Asta cred eu. Cred in statul roman. Ar fi anormal daca ar fi fost altfel. Cred ca procurorul respectiv nu are legatura cu depunerea motiunii", a spus ministrul de Interne.

Nu in ultimul rand, Gabriel Oprea precizeaza ca "nu are nicio sansa motiunea de cenzura".

De asemenea, vicepremierul a tinut sa sublinieze ca se considera cel mai bun ministru din Romania: "Am fost de 7 ori ministru si cred ca cel mai bun din Romania. Am prins momente delicate".

Tot joi, presedintele UNPR a spus ca o sustine "total" pe Laura Codruta Kovesi pentru un nou mandat in fruntea DNA.

Parlamentul dezbate vineri motiunea de cenzura. Care sunt sansele de reusita?

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a anuntat ca parlamentarii social-democrati vor fi prezenti, vineri, la motiunea de cenzura, dar nu vor vota. La fel au anuntat si alesii UNPR ca vor face.

Nu toti parlamentarii PSD se abtin de la vot, la motiunea de cenzura de vineri, iar voturi vor veni si din partea unor parlamentari independenti. Nu mai putin de sapte astfel de parlamentari au anuntat deja, de joi, ca vor vota pentru motiunea de cenzura. Chiar si asa, insa, PNL are nevoie de inca aproape 100 de voturi, care ar trebui sa vina, pe langa neafiliati sau cei de la UDMR, si de la majoritatea aflata la putere.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Gabriel Oprea sustinere Ponta, #Oprea motiune cenzura , #vicepremier