Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Gabriela Firea - o dragoste fulgeratoare, inca o nunta la primavara

Miercuri, 15 Septembrie 2010, ora 19:43
37908 citiri
Gabriela Firea - o dragoste fulgeratoare, inca o nunta la primavara
Foto: Antena 1

Jurnalista Gabriela Vranceanu Firea, proaspat casatorita cu primarul Florin Pandele din Voluntari, a povestit miercuri seara cum l-a cunoscut, cum a ajuns sa il iubeasca si detalii despre nunta care a avut loc in weekendul trecut.

Invitata la emisiunea Acces direct de la Antena1, moderata de Simona Gherghe, prietena veche din trustul Intact, Gabi Firea a recunoscut ca il cunoaste de ani de zile pe Florin Pandele, de cand era sef la OPC si amic al sotului sau, Rasvan. Nu aveau decat relatii cordiale, fara sa fie nici macar prieteni.

Dupa tragedia din ianuarie, cand i-a murit primul sot, Gabi Firea a fost nevoita sa mearga de multe ori la primaria Voluntari (localitate in care locuieste), pentru diferite acte. La inceput a avut de-a face doar cu un consilier, dar la inceputul lui august l-a intalnit si pe primarul Pandele care a invitat-o sa urce pe schelele inalte de 10 etaje de pe noua catedrala din Voluntari.

Gabi Firea s-a codit la inceput, cunoscuta fiind frica sa de inaltime, dar la insistentele edilului a urcat pana la urma "pe schela de muncitori, in fusta si pe tocuri". Iar acolo sus s-a intamplat ceva intre cei doi, asa a inceput o frumoasa relatie de dragoste.

"Nu voiam sa traiesc in pacat"

Toti cunoscutii, inclusiv familia si prietenii, au fost surprinsi de rapiditatea cu care cei doi au ajuns la altar. Gabi Firea a povestit ca i-a spus primarului Pandele la sfarsitul postului Sfintei Marii ca ii e rusine sa se duca sa se spovedeasca la biserica, asa cum face mereu, pentru ca "traieste in pacat cu un barbat". Edilul, si el un om credincios, i-a replicat ca pot oricand sa se cunune in fata lui Dumnezeu, la ea fiind decizia.

Gabi Firea a subliniat ca nu a luat hotararea pana nu s-a consultat cu fiul sau Tudor, care este un copil foarte matur la cei 15 ani ai sai, si cu mama sa. Amandoi l-au placut pe Florin Pandele si si-au dat consimtamantul.

Va imbraca rochia de mireasa la primavara

Date fiind tragediile recente din cele doua familii (moartea lui Rasvan Firea si a tatalui primarului Pandele), cei doi au decis sa nu faca o nunta mare, ci doar o petrecere restransa cu familia si prietenii foarte apropiati, departe de ochii presei, care a aflat insa in ultimul moment.

Gabi Firea a tinut sa ceara scuze amicilor din trustul Intact pe care nu i-a invitat la nunta, dar nu a vrut sa para ca ii cheama pe ultima suta de metri doar pentru ca evenimentul a fost anuntat in ziare fara voia mirilor.

Mai mult, a promis ca va organiza inca o petrecere cu 4-500 de persoane in primavara, atunci vor chefui cum se cuvine, vor canta, vor dansa si isi va cumpara chiar si o rochie alba de mireasa. In imaginile prezentate de Antena1 se poate observa ca vedeta a purtat la nunta din wekeend doua tinute elegante, dar relativ simple, o rochie crem la cununia civila si la biserica si alta bej, la restaurant.

Gabi Firea a povestit ca a spus "un Da firav" la cununia civila si ca le era parca rusine sa se sarute pentru "ca era si mama, era si Tudor acolo".

Vrea o fetita pe care sa o cheme Floriana Razvana

Desi nu este insarcinata asa cum a speculat presa, Gabi Firea a declarat ca isi doreste sa mai aiba un copil, o fetita, pentru ca ea mai are un baiat, iar primarul Pandele doi din casatoria anterioara.

"Mi-as dori sa avem cand o vrea Dumnezeu o fetita", a declarat Gabi Firea. Ea s-a gandit si la un nume, insa nu s-a consultat inca si cu sotul. Daca ar fi doar alegerea ei, pe fetita ar chema-o Floriana Razvana, dupa numele sotului decedat si a actualului barbat.

Daca la nunta nasi au fost doua perechi de prieteni, pentru botez Gabi Firea a primit o promisiune de la Camelia Voiculescu, "o persoana foarte speciala pentru mine si nu spun asta doar pentru ca e sefa noastra", care a fost de acord sa ii boteze fetita.

"Nu imi pasa ce spune lumea"

Nunta Gabrielei Firea a fost pe primele pagini ale ziarelor de scandal, multi oameni pe care ii credea prieteni i-au criticat alegerea sotului si a momentului, insa vedetei de la Antena3 nu ii pasa ce crede lumea.

"Acasa nu suntem Gabriela Vranceanu Firea de la televizor si primarul Florin Costel Pandele", a spus Gabi explicand ca se intelege de minune cu noul sot, care e o persoana modesta, sincera, simpla, care s-a nascut intr-o familie saraca si a invatat si a muncit pentru a ajunge unde este acum.

De asemenea, vedeta a precizat ca, atunci cand ii era foarte greu, nimeni dintre cei care acum o acuza nu a sprijinit-o, inafara de cativa prieteni si medicii care l-au tratat pe primul ei sot. In plus, Gabi Firea a tinut sa aminteasca faptul ca a tinut doliu dupa sotul sau Rasvan timp de 9 luni, desi traditia ii cerea sa tina doar 40 de zile.

Dupa moartea sotului, a luat multe medicamente si somnifere, ca sa poata merge mai departe. Timp de 5 luni a dormit in pat cu o prietena si se inchidea in baie si plangea. Atunci nimeni nu a venit sa o ajute sa "isi poarte crucea", asa incat acum nu ii pasa cine o arata cu degetul.

"Nu cerem acordul lumii intregi. Cand mi-a fost cumplit de greu, nu m-a ajutat nimeni din cei care acum ma critica si imi spun ca trebuia sa mai astept", a declarat Gabi.

In plus, a subliniat vedeta, si primul sot a cerut-o in casatorie dupa doar 2-3 saptamani de cand se cunosteau, asa incat ea este invatata sa ia decizii rapid.

"Ar fi ridicol sa il mai chem la emisiuni"

Cat despre viitor, Gabi Firea a precizat ca actuala ei casa ii va ramane fiului Tudor, la fel ca toate proprietatile primului sot.

Ea se va muta in casa primarului Pandele, care, desi e bugetar, are niste bani pusi deoparte de pe vremea cand era comandant de nava.

Va continua sa modereze emisiunea "Stirea Zilei" de la Antena 3, insa nu-l va mai cheama pe Florin Pandele ca invitat, pentru "ca ar fi ridicol sa ii puna intrebari ca si cum nu ar vorbi acasa".

Dar colegii sai de la A3 il vor invita la alte talk-show-uri asa ca nu va ramane fara expunere politicianul Pandele.

Jurnalista Gabi Firea a fost casatorita 17 ani cu Rasvan Firea, cu care are un baiat in varsta de 15 ani. La inceputul anului, sotul vedetei a murit dupa o grea suferinta.

Gabriela Vranceanu Firea are 38 de ani, in timp ce Florentin Pandele are 49 de ani.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Gabriela Vranceanu Firea Pandele, #Gabriela Firea nunta Pandele , #Florin Pandele
Comentarii
Poza Furnica
Furnica
rank 3
C
Cronos
rank 3
apogeul mahalagismului femini si masculin si-au dat mina ptr a trai in mahalaua Romanesca....