Firea, acuzata ca a numit sef la RADET un apropiat de-al ei

Marti, 31 Iulie 2018, ora 20:32
5975 citiri
Firea, acuzata ca a numit sef la RADET un apropiat de-al ei
Foto: Facebook/ Cipriran Ciucu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este acuzat de un consilier general ca a numit la sefia RADET o persoana apropiata ei, fara sa tina cont de criterii bazate pe competenta.

Este vorba despre Alexandru David Burghiu, care a fost desemnat in functia de administrator special RADET (Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice) in luna martie a acestui an.

Consilierul general al Primariei Capitalei din partea PNL, Ciprian Ciucu, scrie pe pagina personala de Facebook ca Gabriela Firea este nasa familiei Burghiu, acesta fiind motivul pentru care Alexandru David Burghiu a fost numit in functia de administrator.

El noteaza ca "a prins-o cu minciuna" pe Firea, care la acea vreme a refuzat sa infirme sau sa confirme daca exista o relatie intre ea si Burghiu.

"Politica de clan. Am prins-o cu minciuna

Cum este definita politica de clan in cateva cuvinte? Simplu: promovarea personelor cu care esti in relatii de familie (rudenie sau aliante) in detrimentul persoanelor competene si merituoase.

Va mai aduceti aminte, multe ziare au preluat stirea atunci, cand am somat-o pe Gabriela Firea sa infirme sau sa confirme daca este nasa tipului pe care l-a pus sef la RADET? Firea nu a zis nimic, dar a pus biroul de presa sa infirme printr-un comunicat, citez: '1. Desi este o ipoteza care vizeaza viata privata a Primarul General, va informam ca Gabriela Firea NU este nasa de casatorie a domnului Alexandru David Burghiu'.

Dar ce avem noi aici, in acesta fotografie? Avem asa:

1) Doi tineri insuratei, familia Burghiu;

2) Trei primari, dar doar unul este in exercitiul functiunii;

3) Primarul care oficiaza, cel care poarta tricolorul, este primarul Sangovului, cel caruia PMB, la initiativa primarului Firea ii construieste, LA SNAGOV, un liceu", a scris Ciucu pe reteaua de socializare.

El mai noteaza ca "politica de clan" este des intalnita in Asia Centrla, in "stanuri", iar astazi este intalnita la Bucuresti.

"Politica de clan este des intalnita in Asia Centrala, in 'stanuri' si am mai intalnit-o si prin Balcani. Astazi este la Bucuresti. Institutii intregi sunt populate cu oameni dintr-un anumit orasel sau dintr-o regiune. De exemplu, in institutia X 90% din angajati sunt din satul Y.

Acum depinde de voi daca credeti ca merita sa dati mai departe... La TV, merge mai greu zilele astea.

Astept comunicatul Primariei...

#politicadeCLAN", a conchis consilierul general pe Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#sef RADET apropiat Firea, #Firea nasa sef RADET, #Firea nasa administrator RADET , #primar Bucuresti
Comentarii