Firea continua atacul la Dragnea: Suntem suprimati, pe model stalinist, de un dictator

Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 12:01
6750 citiri
Firea continua atacul la Dragnea: Suntem suprimati, pe model stalinist, de un dictator
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a continuat sa se planga, luni dimineata, de amenintarile pe care le primeste in urma dezvaluirilor facute din "subteranele" PSD. In cea mai recenta astfel de dezvaluire prezenta un plan al lui Liviu Dragnea conform caruia seful PSD vrea sa desfiinteze Bucurestiul.

Primarul Capitalei a transmis pe Facebook ca ea si colegii sai sunt "suprimati pe model stalinist" de catre "un dictator".

"Aflu tot felul de amenintari la adresa mea si a colegilor care pun mai presus de un om, devenit dictator, interesul romanilor. Si pentru ca am indraznit sa spunem ce nu merge bine in tara si in echipa, suntem suprimati, pe model stalinist", a scris Firea pe Facebook.

Ea a incheiat postarea cu un citat care ii apartine lui Octavian Paler: "Iremediabila este numai greseala de a te lasa strivit".

Amintim ca sambata seara, Firea a spus ca Liviu Dragnea doreste sa desfiinteze forma actuala de administrare a Capitalei transformand sectoarele in unitati separate, prin ordonanta de urgenta, data in ciuda prevederilor Constitutiei.

Primarul Capitalei a afirmat ca Liviu Dragnea s-a intalnit miercuri sau joi seara cu 5 dintre cei 6 primari de sector, carora le-a spus ca se pregateste o ordonanta de urgenta prin care administratia din Capitala va fi complet schimbata.

In replica, secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus ca nu s-a discutat in partid desfiintarea Primariei Municipiului Bucuresti si ca ceea ce a spus Firea este o aberatie.

De asemenea, Felix Stroe, presedintele PSD Constanta, sustine ca Firea "s-a lansat intr-o serie de afirmatii lipsite de logica si dovezi, aducand prejudicii grave de imagine partidului". In plus, acesta a precizat ca Firea "este disperata si dezamagita de scaderea personala in sondajele de opinie, generata de rezultatele inregistrate la nivelul primariei Capitalei, rezultate care-i sunt strict imputabile", conform Constanteanul.

Citeste si Internetul se prapadeste de ras dupa ce Firea a spus ca Dragnea vrea sa desfiinteze Bucurestiul

A.G.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Firea suprimati stalinist dictator, #Firea Dragnea dictator , #primar Bucuresti