Firea continua sa il atace pe Tudose: Da replici din ce in ce mai nepotrivite colegilor de partid

Duminica, 03 Decembrie 2017, ora 21:44
11448 citiri
Firea continua sa il atace pe Tudose: Da replici din ce in ce mai nepotrivite colegilor de partid
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Mihai Tudose da "replici nepotrivite" colegilor din partid, incepand cu perioada in care s-a antepronuntat in cazul fostului ministru al Dezvoltarii Sevil Shhaideh si fostului ministru al Fondurilor Europene Rovana Plumb, numindu-le "penale", si culminand cu "atitudinea aroganta" la adresa edilului.

"Premierul este cel care a inaugurat aceasta perioada in care da replici din ce in ce mai nepotrivite colegilor de partid, incepand cu faptul ca intr-o emisiune televizata le-a numit penale pe cele doua colege ale noastre fara sa fie o decizie a unei instante in acest sens, continuand cu faptul ca la informatia colegului nostru ca se va organiza un miting, dumnealui, intrebat de presa, a spus ca este din Braila, nu din Craiova, as adauga eu ca nu il intereseaza mitingurile, continuand cu afirmatia, tot in fata presei, ca nu a citit declaratia celor doua Camere ale Parlamentului, cu alte cuvinte nu-l intereseaza opinia domniilor lor de ce nu participa la parada de 1 Decembrie, culminand cu declaratiile publice negative la adresa unei initiative ale Primariei Capitalei si cu atitudinea aroganta la adresa primarului Capitalei, colega domniei sale", a explicat Gabriela Firea intr-o interentie telefonica la Antena 3.

Edilul a mai spus ca, daca un membru PSD ocupa o functie inalta, de premier, primar sau presedinte de consiliu, nu ii da dreptul sa isi jigneasca colegii sau sa ii "minimalizeze".

De asemenea, Firea a marturisit ca i se pare nedrept ca premierul Tudose s-a aratat ingrijorat de faptul ca Piata Victoriei va fi ocupata de un targ de sarbatori, iar cei care protesteaza de obicei acolo nu vor mai avea unde sa isi exprime punctul de vedere, dupa ce in privat i-a spus ca se simte agasat de proteste si de cererile tot mai multe ale sindicatelor de a protesta acolo.

Edilul a precizat ca stenogramele aparute in presa sunt cenzurate, fiind taiate anumite lucruri care l-ar fi defavorizat pe premier.

"Pe grupul nostru de Whatsapp unde ne mai comunicam, ca intre colegi, anumite sentimente si stari, am trimis link-ul cu stirea care aparuse deja pe toate site-urile, ca premierul Tudose ii da o lectie Gabrielei Firea, se plaseaza de partea manifestantilor, este impotriva primarului. Eu am dat acel link, cu completarea ca daca am ajuns sa ne razboim intre noi nu facem altceva decat sa dam gura de oxigen adversarilor nostri politici.

Orice am avea de comunicat ar trebui sa o facem direct, nu in spatiul public. (...) Eu i-am spus ca mi se pare ipocrit ca acum ceva vreme imi spunea in privat ca este agasat de protestele din Piata Victoriei si de cererile sindicatelor de a face mitinguri, iar public s-a aratat ingrijorat ca cei care ocupa de obicei piata nu vor mai avea un loc de exprimare. Mi s-a parut nedrept", a povestit edilul.

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

"Nu cred ca este cea mai inspirata decizie. Spuneti-mi dumneavoastra, in primul rand, pe unde ajungem acolo? Ca nu prea sunt treceri de pietoni. Eu cred ca isi va da seama ca nu este cea mai inspirata alegere. Mai mult, se si interpreteaza, ca se face targ ca sa nu mai vina nu stiu cine...", a spus premierul.

Sambata, primarul Capitalei a criticat modul in care a reactionat Tudose in legatura cu organizarea targului de sarbatori in Piata Victoriei, considerand ca a fost o maniera incorecta si necolegiala. Firea a spus ca premierul ar trebui sa inteleaga faptul ca trebuie sa comunice direct cu colegii sai de partid, nu prin insinuari in presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gabriela Firea Mihai Tudose, #Gabriela Firea targ Mihai Tudose , #primar Bucuresti
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
Firea trebuie sa fie intrebata despre "statul paralel" si o sa