Firea nu si-a gasit biletelul la receptia de la Cotroceni si reclama ca nu a fost lasata sa stea cu "colegele din Guvern"

Miercuri, 09 Mai 2018, ora 17:40
11415 citiri
Firea nu si-a gasit biletelul la receptia de la Cotroceni si reclama ca nu a fost lasata sa stea cu "colegele din Guvern"
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, s-a aratat deranjata ca nu a fost lasata de persoanele de la Protocol sa stea alaturi de membrii Guvernului la receptia organizata la Palatul Cotroceni de Ziua Europei.

Firea a explicat detaliat la Antena 3 cum a venit la receptie, cum a vrut sa se aseze langa "colegele din Guvern", dar a fost condusa in zona administratorilor de institutii, dar nici macar acolo nu si-a gasit biletelul. Desi a declarat ca nu e suparata, nu a exclus varianta unui scenariu intentionat, ca sa fie izolata si sa nu ajunga presedintele sa dea mana si cu ea.

"Cand ne apropiam, erau mai multe domnisoare si domni de la Cotroceni care ne spuneau unde sa stam. Una mi-a solicitat sa nu raman langa premier, spunand ca sunt doar ministri acolo. Femeile ministru au solictat sa raman langa ele, a intervenit si premierul, subliniind ca sunt al doilea om ca numar de voturi din Romania. Au venit din nou si mi-au cerut sa merg in partea opusa, spunandu-mi ca voi fi tot in primul rand, unde sunt sefii institutiilor centrale, cu patriarhul, presedintii Basescu si Constantinescu, ca acolo e locul meu.

Ca sa nu creez o situatie neplacuta, am plecat, in ideea ca daca e locul meu acolo ma voi aseza. Erau mai multe biletele care erau acolo, dar numele meu nu era pe ele, nu am avut unde sa ma asez. Am salutat si am stat langa sotia consilierului de stat Oprisor, pentru ca a inceput ceremonia", a spus Firea.

"Am fost fortata sa plec de langa colegele mele din Guvern. Toti aveau biletele, eu nu aveam", a adaugat edilul.

Firea sustine ca nu s-a suparat, insa crede ca pot exista doua variante pentru ceea ce s-a intamplat: fie a fost doar o "balbaiala", fie totul s-a intamplat cu intentie.

"Domnul presedinte a salutat cateva persoane si din zona in care am stat eu, dar nu a ajuns pana la mine. Poate a fost o balbaiala si nu m-a observat. Poate a fost o intentie sa fiu izolata, sa nu fiu langa colegele mele din Guvern. Dumnezeu stie adevarul. Nu vreau sa cred nimic ca e Ziua Europei. Sunt o persoana pozitiva, nu vreau sa cred o varianta negativa, dar a fost bizar ce s-a intamplat. Nu m-a lasat sa stau nici in randul doi in randul guvernamental", a adaugat Firea.

Miercuri dupa amiaza, la Palatul Cotroceni a fost organizata o receptie cu ocazia Zilei Europei. Seful statului a sustinut un discurs, in fata invitatilor, in care a vorbit despre locul Romaniei alaturi de tarile unde democratia prevaleaza, in pofida unor politicieni care si-ar dori indepartarea de acestea, pentru ca un grup restrans sa aiba privilegii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Firea biletel Palatul Cotrocenio, #Firea biletel receptie Cotroceni , #primar Bucuresti