Firea vrea dezbatere pe buget cu Dragnea: Sa vada o tara intreaga cine minte si cine spune adevarul

Luni, 04 Februarie 2019, ora 09:41
5501 citiri
Firea vrea dezbatere pe buget cu Dragnea: Sa vada o tara intreaga cine minte si cine spune adevarul
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il ataca, intr-o postare pe Facebook, pe liderul partidului din care si ea face parte, Liviu Dragnea, pe care il acuza ca, prin Legea Bugetului, falimenteaza Capitala, doar pentru a se razbuna pe ea.

Edilul il invita pe liderul social democratilor "la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, la orice televiziune doreste, oricat de prietenoasa cu el".

"Sa vada o tara intreaga cine minte si cine spune adevarul. A taiat aproape 25% din bugetul Primariei Capitalei (180 milioane de euro) si spune senin ca bucurestenii nu vor fi afectati, pentru ca a suplimentat repartitia de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face ca nu stie ca Primaria Capitalei si cele 6 primarii de sector au prin lege atributii diferite si, deci, facturi de platit diferite.

Primaria Capitalei plateste pentru toti locuitorii din Bucuresti: subventia si investitiile pentru transportul public in comun, subventia si investitiile pentru termoficarea distrusa in 30 de ani de subfinantare,dotarile si functionarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulina rosie, marile lucrari de infrastructura: poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc.", a scris primarul general pe contul sau de Facebook.

Firea mai acuza ca, prin Legea Bugetului, Liviu Dragnea falimenteaza Capitala, doar pentru a se razbuna pe ea.

"Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei Romaniei dintr-un singur motiv: sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica. Dovedeste ca ii uraste pe bucuresteni, pentru ca ei vor avea cu 25% mai putine servicii publice, daca Bugetul va fi votat in forma actuala de Parlament.

Le garantez locuitorilor din Bucuresti, cu sau fara buletin de Capitala, ca voi lupta cu aceasta monstruozitate de buget, si ne vom adresa tuturor forurilor interne si externe. Functionarii si demnitarii care pun in practica tot ceea ce comanda dl Dragnea sa se gandeasca de doua ori, pentru ca vor raspunde personal, posibil chiar si pentru abuz in serviciu", a mai afirmat Gabriela Firea.

Edilul subliniaza ca Liviu Dragnea "va fugi de raspundere, cum a facut si in cazul OUG 13 pusa la cale de el: cand a vazut ca reactiile sunt negative, a dat vina pe cei mici. Ca un adevarat barbat de stat! Sa nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita! Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala!".

Amintim ca Liviu Dragnea a declarat, duminica, dupa prima sedinta CEx a PSD din acest an, ca "bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, dimpotriva s-a marit. Primarii de sectoare au cerut o intalnire cu ministrul de Finante care le-a spus ca toti banii sunt pentru bucuresteni. Nimeni nu a spus ce procent merge la sectoare si ce procent merge la Primaria Capitalei. Daca nu inceteaza minciunile nu le voi lasa netaxate".

Reactia liderului PSD a venit dupa ce, cu o zi in urma, Gabriela Firea a transmis presei o scrisoare adresata bucurestenilor, prin care anunta ca primariei i se taie 25% din buget, adica 180 de milioane euro.

Iata aici detalii - Firea, scrisoare catre bucuresteni: Capitalei i se taie 25% din buget. Dragnea ii uraste pe cetateni

Citeste si Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, il vom contesta la CCR

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Firea atac Dragnea buget PMB , #primar Bucuresti
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
nici o dezbatere , nimic ! jos dezbaterile ! jos dezbaterea !
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5