Managerul de la Spitalul Colentina si-a dat demisia

Miercuri, 06 Septembrie 2017, ora 12:29
7973 citiri
Managerul de la Spitalul Colentina si-a dat demisia
Foto: Digi 24

Silvi Ifrim, managerul Spitalului Colentina, si-a depus demisia, miercuri, in urma scandalului izbucnit dupa ce doi neurochirurgi au demisionat.

Informatia a fost facuta publica de primarul general, Gabriela Firea, care a anuntat ca a acceptat demisia lui Ifrim.

Edilul a spus ca Silvi Ifrim si-a desfasurat activitatea "extrem de onest, legal, dar poate nu a avut de fiecare data disponibilitatea de dialog sau de a intelege toate tensiunile din spital. I-am acceptat demisa de onoare".

Aceasta a precizat ca joi va anunta numele managerului interimar.

Firea a mentionat si ca medicul Rodica Olteanu, care demisionase acum doua saptamani din functia de Director medical va reveni pe aceeasi pozitie.

Intrebata ce parere are despre numirile managerilor pe criterii politice, Firea a spus ca nu face asa ceva.

"Nu am schimbat niciun manager pe criterii politice. Este o stire toxica, falsa", a spus Firea.

Medicul Ionut Gobej nu renunta la demisie

In ciuda faptului ca Silvi Ifrim si-a parasit functia din Spitalul Colentina, medicul Ionut Gobej a anuntat ca nu renunta la demisia sa.

"E o chestiune de onoare. Eu sunt deosebit de bucuros pentru faptul ca s-au creat premisele rezolvarii problemelor. Astazi am avut o consultatie de dimineata cu pacientii mei si au fost preluati de colegii mei care au ramas in functii cu promisiunea ca daca mi se va permite voi putea veni in spital sa ajut, insa, fara a renunta la demisie", a spus medicul.

Acesta a precizat ca nu are pretentia ca lucrurile sa se rezolve imediat, dar ca este convins ca medicii nu vor fi dezamagiti.

"Nu putem sa fim absurzi si sa cerem rezolvarea intr-o secunda. Am fost placut surprins de intelegerea lucrurilor. Sunt absolut convins ca vor fi rezolvate. Cred ca in viitor nu voi fi dezamagit", a adaugat neurochirurgul.

Amintim ca, luni dimineata, medicii Ionut Gobej si Dorin Bica de la Spitalul Colentina au demisionat invocand faptul ca, odata cu schimbarea managementului unitatii medicale, in ianuarie 2017, lucrurile au dus spre distrugerea sectiei.

Luni seara, primarul Capitalei a venit cu o propunere catre cei doi medici. Le-a propus sa se mai gandeasca legat de demisie si i-a oferit unuia dintre medici posibilitatea de a conduce interimar sectia de Neurochirurgie de la Spitalul Colentina. Marti, medicii au transmis ca nu s-au razgandit si ca nu isi retrag demisiile.

Citeste si

Medicii demisionari de la Colentina: Daca acceptam actuala situatie inseamna sa facem un compromis care o sa duca la decesul unor oameni

Medicii demisionari de la Colentina, despre intalnirea cu Firea si ce se poate face in Romania. Si prima reactie a managerului Silvi Ifrim

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Silvi Ifrim demisie Colentina , #primar Bucuresti