O regizoare spune ca nu a semnat scrisoarea-elogiu pentru Firea: Am un avocat care actioneaza

Marti, 11 Septembrie 2018, ora 18:06
10659 citiri
O regizoare spune ca nu a semnat scrisoarea-elogiu pentru Firea: Am un avocat care actioneaza
Foto: Arhiva Facebook/Chris Simion-Mercurian

O scrisoare elogiu pentru Gabriela Firea a aparut in spatiul public la finalul saptamanii trecute, semnata de zeci de vectori din lumea culturala, artistica si sportiva. Primarul general, aflat in plin razboi cu seful sau pe linie de partid Liviu Dragnea, le-a multumit sustinatorilor, care i-au laudat in scrisoare "rolul pozitiv" avut in Capitala si au cerut ca acesta sa nu fie intrerupt.

Presa a luat rapid la puricat lista de semnatari si a descoperit ca majoritatea sunt angajati la institutii patronate sau finantate de Primaria Capitalei. Insa iata ca una dintre persoanele de pe lista anunta ca nu a semnat si nici nu a fost informata ca semnatura sa va fi folosita. Este vorba de regizoarea Chris Simion-Mercurian.

"Nu sustin niciun om politic. Nu fac parte din niciun partid. Si nici nu am facut. Si nici nu o voi face. Nu am semnat nicio scrisoare de sustinere dupa cum ma acuzati. Numele meu apare datorita Festivalului Undercloud pe care il organizez de 11 ani si care de 4 ani are sprijin partial (25% cu indulgenta) si din partea Primariei, din banii publici. Nu din partea primarului, da?

De ce? Pentru ca din bilete si din ceilalti sponsori nu putea sa se sustina international. Si inca ceva...important...an de an avem incertitudinea ca proiectul va fi sustinut. Depunem scrisoarea de intentie fara a avea garantia ca va fi acceptata desi Undercloud si-a dovedit necesitatea. Deci despre ce pile vorbim??? Inainte sa ma acuzati/judecati...informati-va!!!", a scris regizoarea pe Facebook, raspunzand comentariului unui internaut care ii transmitea ca ar trebui sa ii fie jena pentru ca sustine "o hoata".

Dupa acest raspuns, internautii au cerut detalii, nefiindu-le clar daca ceea ce spune Chris Simion-Mercurian este ca semnatura sa a fost folosita fraudulos pe document.

"Nu am citit nici macar scrisoarea despre care se vorbeste. Sunt in vacanta. Si am intrat azi pe net pentru ca mi-a semnalat un prieten isteria de pe pagina lui Manole. Am comentat. Am facut acest gest pentru ca mi s-a parut de bun simt sa clarific. Nu ma interesaza sa fac conversatie pe net pe tema asta. Chiar nu vreau sa imi stric vacanta. Nu am semnat nimic, nu sustin niciun politician. O sa gasesc timp cand revin in tara sa fac si eu o postare haioasa pe tema asta. Deocamdata e doar hilar.

Situatia e absurda. De unde suntem noi in vacanta, detasati si zen, asa se vede. Am cerut deja sa mi se scoata numele de pe acea scrisoare pt ca nu am semnat sa fiu acolo. De fapt nu am semnat nicio scrisoare, mai clar. Nu sustin niciun politician! Cand o voi face, anunt!:)

1. Am un avocat care actioneaza. 2. Voi avea propria interventie pe pagina mea", sunt alte explicatii date de regizoare.

Amintim ca duminica, in plin razboi in PSD, mai multi academicieni, actori si sportivi au semnat o scrisoare deschisa de sustinere a Gabrielei Firea, pentru ceea ce ei numesc "implicarea benefica in viata Capitalei Romaniei". Printre semnatari, se regasesc Constantin Balaceanu Stolnici, Razvan Theodorescu (membri ai Academiei Romane), soprana Felicia Filip si fosti campioni sportivi, ca Elisabeta Lipa si Ilie Nastase.

Citeste aici mai multe despre scrisoare de sustinere pentru Firea

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Chris Simion Mercurian scrisoare Firea, #semnaturi false scrisoare Firea , #primar Bucuresti