Ziare.com

Primaria Capitalei reia acordarea celor 25.000 de vouchere pentru biciclete - ce trebuie sa faci

Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 14:03

   

Primaria Capitalei reia acordarea celor 25.000 de vouchere pentru biciclete - ce trebuie sa faci
Primaria Capitalei anunta continuarea proiectului "Biciclisti in Bucuresti", prin care va acorda inca 25.000 de vouchere in valoare de 500 de lei cu care bucurestenii isi vor putea achizitiona o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Acum, vor primi vouchere cei care s-au inscris in proiect in perioada 24 - 25 iulie 2017 si nu s-au regasit pe lista beneficiarilor de vouchere in anul 2017, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Primaria transmite ca voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot si accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu varsta minima de 18 ani.

"Pentru a fi inclusi in etapa a doua a Programului, participantii care au transmis solicitari in perioada 24 - 25 iulie 2017 pe adresa de e-mail biciclisti@pmb.ro, si nu s-au regasit pe lista primilor 5.000 de beneficiari vor fi invitati sa-si actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singura data, a link-ului personalizat ce va fi transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiecarui participant in perioada imediat urmatoare. Dupa transmiterea datelor, participantii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numarul de inregistrare alocat in Program", transmite Primaria Capitalei.

Pe de alta parte, bucurestenii care au depus in nume personal la registratura Primariei solicitari de inscriere in Proiect, in perioada 24 - 25 iulie 2017 si nu s-au regasit pe lista primilor 5.000 de beneficiari, vor primi prin posta o scrisoare de instiintare privind numarul de inregistrare alocat in Proiect.

Primaria anunta si ca magazinele din Bucuresti care comercializeaza produse de tip biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot si care intentioneaza sa participe la proiect sa se inscrie in calitate de magazine participante in cadrul proiectului"Biciclisti in Bucuresti".

Regulamentul privind acordarea voucherelor suplimentare in cadrul proiectului "Biciclisti in Bucuresti" este publicat pe site-ul www.pmb.ro.

Citeste si:


A.G.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8985 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor