Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Reactii dupa atacul dur al lui Firea la adresa lui Carmen Dan - ce spun Ponta si Orban

Sambata, 01 Septembrie 2018, ora 19:53
11796 citiri
Reactii dupa atacul dur al lui Firea la adresa lui Carmen Dan - ce spun Ponta si Orban
Foto: Arhiva Ziare.com

Politicieni ai Opozitiei au reactionat, sambata dupa-amiaza, dupa atacul dur al lui Firea la adresa lui Carmen Dan.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus ca, din declaratiile lui Firea, a vazut ca Liviu Dragnea si ministrul de Interne Carmen Dan "fac politie politica si spioneaza conversatiile oamenilor si subalternilor".

"In rest, nicio decizie. Dancila e in continuare tinuta in fuctie impreuna cu Guvernul de doi bani. Singura concluzie pe care o trag e ca oamenii s-au rupt complet de realitatea cotidiana din societatea romaneasca, fiind manati de actiuni personale", a spus Orban, la Digi 24.

"In Romania nu mai exista guvern, ci doar oameni cu o inteligenta sub medie, care raspund la o singura comanda si in interesul grupului dominant. Intreaga guvernare e preocupata doar de problemele lui Liviu Dragnea. Mai rar a fost o conducere atat de indepartata de oameni. Vom incerca ca tot ce nu e PSD sa inteleaga ca e vital pentru Romania sa punem punct acestei dominatii", a adaugat liderul PNL.

La randul sau, fostul premier si social-democrat Victor Ponta a spus despre Gabriela Firea ca "este singura care se salveaza din falimentul in care duce Dragnea tot PSD-ul / oricine se afiseaza cu Dragnea va pierde / cei din CEX PSD se comporta la fel ca CPEX ul PCR in 1989 / pacat de PSD - pacat de Romania!".

"In toate sondajele adevarate (nu alea facute de fomistii platiti de Dragnea) cele mai populare personalitati din PSD erau: Ponta, Andronescu, Firea (dupa acestia prapastie) / ce ghinion ca toti trei au fost indepartati?!?", a mai scris pe Facebook Victor Ponta.

Si consilierul local USR Clotilde Armand a avut o scurta reactie: "Dna Firea la finalul CEx: 'Imi pare rau sa spun, dar relatia mea cu Dragnea este tensionata.'' Bine ai venit in tara noastra!".

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca a avut dreptate sa ii ceara demisia ministrului de Interne, la sedinta CEx a partidului de la Neptun.

Firea a declarat ca i-a cerut demisia lui Carmen Dan dupa ce comisarul european Corina Cretu a informat-o ca statele europene dezaproba reprimarea violenta a protestatarilor de la mitingul de pe 10 august din Piata Victoriei. Totodata, edilul Bucurestiului a spus despre sefa MAI ca "poarta vinovatia" pentru evenimentele petrecute la protest.

"Am subliniat ca ceea ce s-a intamplat pe 10 august poarta vinovatia persoanei care conduce Ministerul de Interne, pasand responsabilitatea, salvand imaginea dlui presedinte Dragnea si incriminandu-ma pe mine", a precizat primarul Capitalei.

Citeste si toate deciziile luate la CExN al PSD si cum s-a desfasurat intalnirea tensionata de la Neptun.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Firea demisie Carmen Dan, #Ponta reactie Firea Carmen Dan, #Orban reactie Firea Carmen Dan, #reactii Firea Carmen Dan , #primar Bucuresti